Çözüldü✓ Psu önerisi istiyorum

O zaman neticeye gelelim Yusuf Hocam Enermax mı alayım Rajintek mi ?
Sen hangisini al dersen sana güvenerekten onu alacağım. :D
Garanti durumduda var tabii. Teknobiyotik'den sorun yaşayanları görmüştüm. Onu araştırın. Bunun dışında ikiside alınabilir ama Enermax daha alınası duruyor.

Garanti durumduda var tabii. Teknobiyotik'den sorun yaşayanları görmüştüm. Onu araştırın. Bunun dışında ikiside alınabilir ama Enermax daha alınası duruyor.
az önce enermax gözünüm önünde zam yedi :D 6.7k oldu şaka gibi.

1-2 gün bekleyebiliyorsan bekle gelecek 15 gün tahmininde eski fiyatına düşecek diyor tabii ne kadar doğru orasını bilemeyiz.
Rajintek Cratos 1200W PSU'da çok hoşuma gitti Jombo hocam Rajintek mi alsam Enermax mı alsam fena kararsız kaldım bak :)

Rajintek Cratos 1200W PSU'da çok hoşuma gitti Jombo hocam Rajintek mi alsam Enermax mı alsam fena kararsız kaldım bak :)
dip detayları bilmiyorum :D orasını yusuf hocamız daha iyi bilir hangisinin fiyatı iyiyse o alınmalı bence.

Hocam Enermax 1200W Psu'sunda 12VHPWR kablosu ve 2x6 mı var öyle gördüm de normalde PSU'larda tek 12VHPWR olmuyor muydu bağlantısında filan her hangi bir problem yaşar mıyım ?

Hocam Enermax 1200W Psu'sunda 12VHPWR kablosu ve 2x6 mı var öyle gördüm de normalde PSU'larda tek 12VHPWR olmuyor muydu bağlantısında filan her hangi bir problem yaşar mıyım ?

1758918562160.webp

12x6 yok. 12VHPWR var.

Geri