Yardım Bu kasa alınır mı? yardım

arkadaşlar anakartı ssd yi felan yükselttim zaten 65k oldu sistemin fiyatı ama akvaryum kasa olması lazım görünüşe önem veriyorum aşırı derecede berbatmı frisby kasa
berbat kanka elli kere söyledik ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200tl farkla g3 seçer , ana kart yeterli aslında üzmez hatta 100tl farkla m-r var seçilebilir.

sana önerdiğim de akvaryum kasa ve evet frisby berbat.
dram yok g3 te

berbat kanka elli kere söyledik ya

dram yok g3 te
dram zorunlu değil kontrolcüsü iyi olduğu için ömrü yine çok uzun.

dram zorunlu değil kontrolcüsü iyi olduğu için ömrü yine çok uzun.
oalbilirde dram olması iyidir o anakartta 7800 için çok iyi sayılmaz ve bom boş anakart soketler az

Hocam neden sorun çıkarır merak ettim kasa çok güzel almak istiyorum net bir açıklama yaparmısınız kasa ve psu için niye kötü
birde eklemeyi unuttum o sıvı soğutmayı çöpe at gelince takma eşekten ürün alınmaz sıvı akıtır bir şey olur sisteme veda edersin

oalbilirde dram olması iyidir o anakartta 7800 için çok iyi sayılmaz ve bom boş anakart soketler az

birde eklemeyi unuttum o sıvı soğutmayı çöpe at gelince takma eşekten ürün alınmaz sıvı akıtır bir şey olur sisteme veda edersin
🥴🥴🥴🥴🥴🥴

Bu nasıl hocam

Ekler

• Screenshot_20250927-173509_Chrome.webp
    Screenshot_20250927-173509_Chrome.webp
    104.7 KB · Hit: 8
Geri