- Reaksiyon skoru
- 7
Merhaba Hızlı şarj adaptörü tavsiyesiniz varmıdır
hocam ugreen ilk defa gördüm kaliteli bir markamı yoksa sıradanmı ?Ev Şarj Adaptörü Fiyatları Hepsiburada'da!
Ev şarj adaptörü uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz ev şarj adaptörleri ayağına gelsin.www.hepsiburada.com
Kaliteli bir markadırhocam ugreen ilk defa gördüm kaliteli bir markamı yoksa sıradanmı ?
hocam bunun daha uygun fiyatlısı varmı 40-60 tllik felan ?Kaliteli bir markadır
Kablo ve adaptör konusunda iyi ve kaliteli.hocam ugreen ilk defa gördüm kaliteli bir markamı yoksa sıradanmı ?
Kral ben bilmiyorum maalesef markanın iyi olduğundan eminim amahocam bunun daha uygun fiyatlısı varmı 40-60 tllik felan ?
telefon etmicem iphone 11 zaten hızlı şarj var bende amaç powerbank kulaklık bileklik şarj etmekSpigen 27W adaptörü var. 90 TL civarında. Kaliteli bir markadır. Adaptör en önemli telefon aksesuarıdır, kalitesiz adaptör telefon bataryasının ömrünü emer.
Ben o fiyata adaptör almanı önermem. Kaliteli bir şey bulman zor o fiyata.@Fiery siz hocam ?
hocam birde şuna bakarmısnız xiaomi satıcı hepsiburada bu orjinalmi emin değilim ?Neyi şarj ediyorsan et şarj olan her şeyin bir bataryası vardır. Kalitesiz adaptörler bu bataryaya dengesiz şekilde elektirik göndererek bataryanın ömrünü sömürür. 90 TL bana da kaliteliymiş gibi gelmiyor mevcut dolar kurunda ama spigen eski ve kaliteli bir markadır. Markaya güveniyorum direk.