Hızlı şarj adaptörü tavsiye

Spigen 27W adaptörü var. 90 TL civarında. Kaliteli bir markadır. Adaptör en önemli telefon aksesuarıdır, kalitesiz adaptör telefon bataryasının ömrünü emer.

Spigen 27W adaptörü var. 90 TL civarında. Kaliteli bir markadır. Adaptör en önemli telefon aksesuarıdır, kalitesiz adaptör telefon bataryasının ömrünü emer.
telefon etmicem iphone 11 zaten hızlı şarj var bende amaç powerbank kulaklık bileklik şarj etmek

Neyi şarj ediyorsan et şarj olan her şeyin bir bataryası vardır. Kalitesiz adaptörler bu bataryaya dengesiz şekilde elektirik göndererek bataryanın ömrünü sömürür. 90 TL bana da kaliteliymiş gibi gelmiyor mevcut dolar kurunda ama spigen eski ve kaliteli bir markadır. Markaya güveniyorum direk.

Neyi şarj ediyorsan et şarj olan her şeyin bir bataryası vardır. Kalitesiz adaptörler bu bataryaya dengesiz şekilde elektirik göndererek bataryanın ömrünü sömürür. 90 TL bana da kaliteliymiş gibi gelmiyor mevcut dolar kurunda ama spigen eski ve kaliteli bir markadır. Markaya güveniyorum direk.
hocam birde şuna bakarmısnız xiaomi satıcı hepsiburada bu orjinalmi emin değilim ?
Xiaomi Mdy-08 Hızlı Şarj Aleti Adaptörü
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...i-adaptoru-p-HBV00000OENF1?magaza=Hepsiburada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,121
Üyeler
186,990
Son üye
DasIstNoggerMAN
Geri