Shein indirimli ürünler

Kimlik doğrulanamıyor hatasını nasıl çözdünüz? Warp vpn açtığım halde düzelmiyor ben de.

%70 indirim çıkıyordu sepette artık gözükmüyor sizde de öyle mi süresi mi doldu acaba

https://www.shein.com/user/index (https://tr.shein.com/user/index) mobil olarak açmayın.
1-Kimlik doğrulama bilgisayar üstündeden profilden yapınca kabul ediyor gizli sekmede (2. resim)
2-Kayıt olurkende tekrardan gizli sekmeden açıp kırmızıyla çizdiğim alandan yapınca telefon doğrulama sormuyor. (1. resim)
1759088685003.webp
1759088881396.webp

GAMESIR Gamesir - T3 Lite Switch Kontrol Cihazı Hall Effect Kablolu Oyun Kumandası ve Joystick PC/Steam/Switch Kablolu Oyun Aksesuarları
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
Bende 150 puan vardı 340 a geldi sende daha düşük olur muhtemelen tr fiyatı 1300
Olmuyor hocam

usta ben dahil birçok kişi göremiyor diye biliyorum sadece ben demedim bu durumu bilmiyorum yani ama bitmiş olmalı?
evet çoğu üründe (farklı satıcı ve farklı ürünlerde) %70 kuponlar gitti bendede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tahminen satıcılar geri çekildi fazla alım olunca :D:D

bu indirim devam ediyor hocam önemli olan yeni hesap açtığınızda kupon vermesi tahmini 75% yazan renkte fiyatların altında 2-3 tane kupon olmalı ve görmesem bile sizde de olmadığını söyleyebilirim kontrol edebilirsiniz

evet çoğu üründe (farklı satıcı ve farklı ürünlerde) %70 kuponlar gitti bendede.

tahminen satıcılar geri çekildi fazla alım olunca :D:D
keşke bir şeyler alabilmiş olsaydım dedim hocam 3 parça şey alabildim :D

bu indirim devam ediyor hocam önemli olan yeni hesap açtığınızda kupon vermesi tahmini 75% yazan renkte fiyatların altında 2-3 tane kupon olmalı ve görmesem bile sizde de olmadığını söyleyebilirim kontrol edebilirsiniz

keşke bir şeyler alabilmiş olsaydım dedim hocam 3 parça şey alabildim :D
%70 kuponu her ürüne uygulamıyor arkadaşlar büyük ihtimal onu soruyor.(yeni hesaplardada)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,095
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri