Bendede aynı sorun var me yapmalıyızKimlik doğrulanamıyor hatasını nasıl çözdünüz? Warp vpn açtığım halde düzelmiyor ben de.
birçok üründe kupon durumu sona erdi hocam%70 indirim çıkıyordu sepette artık gözükmüyor sizde de öyle mi süresi mi doldu acaba
nasıl yani? ben hala görebiliyorum indirimli fiyatları ugreende vs.birçok üründe kupon durumu sona erdi hocam
usta ben dahil birçok kişi göremiyor diye biliyorum sadece ben demedim bu durumu bilmiyorum yani ama bitmiş olmalı?nasıl yani? ben hala görebiliyorum indirimli fiyatları ugreende vs.
Olmuyor hocamGAMESIR Gamesir - T3 Lite Switch Kontrol Cihazı Hall Effect Kablolu Oyun Kumandası ve Joystick PC/Steam/Switch Kablolu Oyun Aksesuarları
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
Bende 150 puan vardı 340 a geldi sende daha düşük olur muhtemelen tr fiyatı 1300
evet çoğu üründe (farklı satıcı ve farklı ürünlerde) %70 kuponlar gitti bendede.usta ben dahil birçok kişi göremiyor diye biliyorum sadece ben demedim bu durumu bilmiyorum yani ama bitmiş olmalı?
usta ben dahil birçok kişi göremiyor diye biliyorum sadece ben demedim bu durumu bilmiyorum yani ama bitmiş olmalı?
bu indirim devam ediyor hocam önemli olan yeni hesap açtığınızda kupon vermesi tahmini 75% yazan renkte fiyatların altında 2-3 tane kupon olmalı ve görmesem bile sizde de olmadığını söyleyebilirim kontrol edebilirsiniz
keşke bir şeyler alabilmiş olsaydım dedim hocam 3 parça şey alabildimevet çoğu üründe (farklı satıcı ve farklı ürünlerde) %70 kuponlar gitti bendede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tahminen satıcılar geri çekildi fazla alım olunca![]()
%70 kuponu her ürüne uygulamıyor arkadaşlar büyük ihtimal onu soruyor.(yeni hesaplardada)bu indirim devam ediyor hocam önemli olan yeni hesap açtığınızda kupon vermesi tahmini 75% yazan renkte fiyatların altında 2-3 tane kupon olmalı ve görmesem bile sizde de olmadığını söyleyebilirim kontrol edebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
keşke bir şeyler alabilmiş olsaydım dedim hocam 3 parça şey alabildim![]()
Dün oluyordu bugün olmuyor keycaps 190 tl ye geliyordu bugün indirimi uygulamıyor keycapseOlmuyor hocam