Animasyonlar falan çok farklı baya android gibi hissettiriyor bence. Çok ciddi bir bug yok ama cihazda arada takılma olabiliyor iOS 18 kadar optimize değil henüz.Bi yanım güncellemek istiyor bi yanım istemiyor karar veremedim optimizasyon hatası olur diye
Hocam faydfalı olsa bile güncelleyesim gelmiyor tasarım cok kötü ya iphone has o tasarım yok olmuşta sanki samsung A51 e dönüşmüş arayüzBi yanım güncellemek istiyor bi yanım istemiyor karar veremedim optimizasyon hatası olur diye
Hocam faydfalı olsa bile güncelleyesim gelmiyor tasarım cok kötü ya iphone has o tasarım yok olmuşta sanki samsung A51 e dönüşmüş arayüzBi yanım güncellemek istiyor bi yanım istemiyor karar veremedim optimizasyon hatası olur diye
Hocam suanlik 15 pro ve üstüne öneriyorlar siz 26.0.1’i bekleyin o daha kararlı olur tahminimce ama şunu söyliyim ilk indirdiğinizde hızlı bitiyor sarj yine 1 günü çıkarıyor ama hızlı bitiyor çok baksanız telefona dayanmaz yaniBen 17.7.2 sürümündeyim. 14 pro var. Kararsızım güncellemek için. Tavsiyelerinize açığım