biostar eklermisinHangi marka anakartı kullanıyorsunuz ve neden o marka?
Asus h610 ddr5, hazır sistem alıyordum öyle denk geldi özel bi sebebi yokHangi marka anakartı kullanıyorsunuz ve neden o marka?
GigabyteHangi marka anakartı kullanıyorsunuz ve neden o marka?
mesela ben almak istediğimde aratıyom tek ilan var o da 2500 tl. Yetim dövüp zorla mı indirim yaptırıyorsunuz? a320 leri 1.5 tan buluyosun şu piyasadaa.biostar b560mx-e pro bir kaç ay önce uyguna buldum ondan aldım 1200tl 4 ram slotu 2-m2 desteği pcie 4 desteği gibi yönleri beni etkiledi
hediye o kadar büyük ki ne diyeceğimi şaşırdım hocam da herkesın yaşam standartları ve çevresi aynı olmuyor saygı duymak lazımhediye msi b760 gaming plus wifi var. olmasaydı en ucuz b serisi alır geçerim.
valla ben 1600denmi ne buldum satıcı arkadaş saolun hem fiyatı düşürdü hemde söket konusunda oluşan bir sorunda yardımcı oldu benim o ara acelem yoktu her gün sahibinden ve letgoda ilan bakıyordum uygun görünce direkt aldımmesela ben almak istediğimde aratıyom tek ilan var o da 2500 tl. Yetim dövüp zorla mı indirim yaptırıyorsunuz? a320 leri 1.5 tan buluyosun şu piyasadaa.
bu arada o ilanda benim sanırım 2000e kadar düşmeyi planlıyorum niye aldığımdan yükseğe sattığımı sorarsanız öğrenciyim parçaları kar ederek satıp sistemimi yükseltiyorum zaten ekstra pazarlık yapıyorum geneldemesela ben almak istediğimde aratıyom tek ilan var o da 2500 tl. Yetim dövüp zorla mı indirim yaptırıyorsunuz? a320 leri 1.5 tan buluyosun şu piyasadaa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hediye o kadar büyük ki ne diyeceğimi şaşırdım hocam da herkesın yaşam standartları ve çevresi aynı olmuyor saygı duymak lazım
Bende tek fanı çalışmayan kasa var onu satmaya çalışıyorum şuanvalla ben 1600denmi ne buldum satıcı arkadaş saolun hem fiyatı düşürdü hemde söket konusunda oluşan bir sorunda yardımcı oldu benim o ara acelem yoktu her gün sahibinden ve letgoda ilan bakıyordum uygun görünce direkt aldım
bu arada o ilanda benim sanırım 2000e kadar düşmeyi planlıyorum niye aldığımdan yükseğe sattığımı sorarsanız öğrenciyim parçaları kar ederek satıp sistemimi yükseltiyorum zaten ekstra pazarlık yapıyorum genelde
kasa piyasası hareketli ben kasamı direk satmıştım ama bendeki mini kasaydı onunda etkisi vardırBende tek fanı çalışmayan kasa var onu satmaya çalışıyorum şuan
senin çarı ben paso görüyordum kart falan bakarken al satla ılgılenıyordum ben de bi aralar ekonomik oalrak sıfırdayım su an. İşe başlıyim devam edicem.valla ben 1600denmi ne buldum satıcı arkadaş saolun hem fiyatı düşürdü hemde söket konusunda oluşan bir sorunda yardımcı oldu benim o ara acelem yoktu her gün sahibinden ve letgoda ilan bakıyordum uygun görünce direkt aldım
bu arada o ilanda benim sanırım 2000e kadar düşmeyi planlıyorum niye aldığımdan yükseğe sattığımı sorarsanız öğrenciyim parçaları kar ederek satıp sistemimi yükseltiyorum zaten ekstra pazarlık yapıyorum genelde
Mesh kasa 600-800tl arası bir beklentim var tek sorunu garanti bitti kutu yok fatura var temizlik sonrası fan gitti yeni sistem aldığım için denemedim daha düzgün takıp ama bir sorunu yok yani başkakasa piyasası hareketli ben kasamı direk satmıştım ama bendeki mini kasaydı onunda etkisi vardır