Hangi marka anakartı kullanıyorsunuz?

Hangi marka anakartı kullanıyorsunuz?

• MSI

Oylar: 7 46.7%
  • GIGABYTE

Oylar: 2 13.3%
  • ASUS

Oylar: 3 20.0%
  • ASROCK

Oylar: 0 0.0%
  • COLORFUL

Oylar: 2 13.3%
  • BIOSTAR

Oylar: 1 6.7%

• Oy kullanan toplam üye
    15

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
470
Hangi marka anakartı kullanıyorsunuz ve neden o marka?

Ben MSI kulanıyorum. Sistemi ful MSI dizmek gibi bir amacım vardı ama şartlar el vermeyince ortada kaldı. BIOS undan falanda memnunum.

biostar b560mx-e pro bir kaç ay önce uyguna buldum ondan aldım 1200tl 4 ram slotu 2-m2 desteği pcie 4 desteği gibi yönleri beni etkiledi

hediye msi b760 gaming plus wifi var. olmasaydı en ucuz b serisi alır geçerim.

Hangi marka anakartı kullanıyorsunuz ve neden o marka?
Gigabyte
B450m k
B550 Gaming x v2
X870 aorus elite ice

Üst düzey bir sistem topladığım için böyle upgrade ettim hem beyaz hemde Gaming için alınabilicek en iyi anakartlardan

biostar b560mx-e pro bir kaç ay önce uyguna buldum ondan aldım 1200tl 4 ram slotu 2-m2 desteği pcie 4 desteği gibi yönleri beni etkiledi
mesela ben almak istediğimde aratıyom tek ilan var o da 2500 tl. Yetim dövüp zorla mı indirim yaptırıyorsunuz? a320 leri 1.5 tan buluyosun şu piyasadaa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hediye msi b760 gaming plus wifi var. olmasaydı en ucuz b serisi alır geçerim.
hediye o kadar büyük ki ne diyeceğimi şaşırdım hocam da herkesın yaşam standartları ve çevresi aynı olmuyor saygı duymak lazım

mesela ben almak istediğimde aratıyom tek ilan var o da 2500 tl. Yetim dövüp zorla mı indirim yaptırıyorsunuz? a320 leri 1.5 tan buluyosun şu piyasadaa.
valla ben 1600denmi ne buldum satıcı arkadaş saolun hem fiyatı düşürdü hemde söket konusunda oluşan bir sorunda yardımcı oldu benim o ara acelem yoktu her gün sahibinden ve letgoda ilan bakıyordum uygun görünce direkt aldım

hediye o kadar büyük ki ne diyeceğimi şaşırdım hocam da herkesın yaşam standartları ve çevresi aynı olmuyor saygı duymak lazım
bu arada o ilanda benim sanırım 2000e kadar düşmeyi planlıyorum niye aldığımdan yükseğe sattığımı sorarsanız öğrenciyim parçaları kar ederek satıp sistemimi yükseltiyorum zaten ekstra pazarlık yapıyorum genelde

valla ben 1600denmi ne buldum satıcı arkadaş saolun hem fiyatı düşürdü hemde söket konusunda oluşan bir sorunda yardımcı oldu benim o ara acelem yoktu her gün sahibinden ve letgoda ilan bakıyordum uygun görünce direkt aldım

bu arada o ilanda benim sanırım 2000e kadar düşmeyi planlıyorum niye aldığımdan yükseğe sattığımı sorarsanız öğrenciyim parçaları kar ederek satıp sistemimi yükseltiyorum zaten ekstra pazarlık yapıyorum genelde
Bende tek fanı çalışmayan kasa var onu satmaya çalışıyorum şuan

Bende tek fanı çalışmayan kasa var onu satmaya çalışıyorum şuan
kasa piyasası hareketli ben kasamı direk satmıştım ama bendeki mini kasaydı onunda etkisi vardır

senin çarı ben paso görüyordum kart falan bakarken al satla ılgılenıyordum ben de bi aralar ekonomik oalrak sıfırdayım su an. İşe başlıyim devam edicem.

Kullandıgın ve begendıgın bır parcayı niye satıp yükseltmek istiyorsun? Kartı övüyon hem hem satcam diyon bi tezatlık var. Ek olarak satıp ne alcan planın ne

kasa piyasası hareketli ben kasamı direk satmıştım ama bendeki mini kasaydı onunda etkisi vardır
Mesh kasa 600-800tl arası bir beklentim var tek sorunu garanti bitti kutu yok fatura var temizlik sonrası fan gitti yeni sistem aldığım için denemedim daha düzgün takıp ama bir sorunu yok yani başka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,620
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri