📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Şöyle bi ışıklı mışıklı 😂
Ya bi pc'in var diceksiniz heryere onu atıyon. Napim

Screenshot_20250929_105841_com_hihonor_photos_SlotAlbumActivity.webp

Masaüstü için kullandığınız tarih-saat göstergesi ve size isminizle hitap eden uygulama hangisi? Benim bildiğim Rainmeter var ama onda böyle bir özellik yok diye biliyorum. Merak ettim, söylerseniz sevinirim.
bende merak ettim ücretsizse kullanmayı deneyeyim

el emeği göz nuru :)
Aslında el emeğinin Avantajı ve dezavantajları var.

+ tarafı
Kimsede senin kasandan yok.
İstediğin gibi kesip yapıştırıp şekil verebiliyorsun.
Satışa çıkardığında tüm ilanları kenara itiyor ben buradayım diyor. Bakış oranları 3 kat fazla oluyor.

-Tarafı
Zor satılıyor. Beğenseler bile almak için senin istediğin parayı vermiyorlar.
Hadi satamadın diyelim içindeki donanım eskiyince mecbur güncellemek lazım. Ve senin donanımına kimse normal 2 el fiyatı veremiyor.
Hadi donanım aldın diyelim artık boyutlar farklı olduğu için sığıp sığmayacağı belli değil. mesela 3090 almayı düşünüyordum bi ara şimdi ben bunu alsam ve sığımasa al başına belayı. Hele anakart boyutlarıda standart olarak büyümüş. Küçükleride itx yani ateş pahası :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunelan RĞŞWFĞAÖFĞWÇTÖAĞFÖAŞGÖALGÖWÖGÖALFWM
Profilimde var bak hele :D

Aslında el emeğinin Avantajı ve dezavantajları var.

+ tarafı
Kimsede senin kasandan yok.
İstediğin gibi kesip yapıştırıp şekil verebiliyorsun.
Satışa çıkardığında tüm ilanları kenara itiyor ben buradayım diyor. Bakış oranları 3 kat fazla oluyor.

-Tarafı
Zor satılıyor. Beğenseler bile almak için senin istediğin parayı vermiyorlar.
Hadi satamadın diyelim içindeki donanım eskiyince mecbur güncellemek lazım. Ve senin donanımına kimse normal 2 el fiyatı veremiyor.
Hadi donanım aldın diyelim artık boyutlar farklı olduğu için sığıp sığmayacağı belli değil. mesela 3090 almayı düşünüyordum bi ara şimdi ben bunu alsam ve sığımasa al başına belayı. Hele anakart boyutlarıda standart olarak büyümüş. Küçükleride itx yani ateş pahası :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Profilimde var bak hele :D
cidden guzel duruyor ama distan elinize saglik

Ekler

• 1000043904.webp
    1000043904.webp
    144.2 KB · Hit: 67
Geri