Muhabbet kuşum neden böyle davranıyor

eskiden yine biraz uçabiliyordu artık oda yok hocam yapacak bir şey yok birde bahsettiğim üzere göğsünde şişkinlik olan diğer 6 yaşındaki dişi kuşumda ki problem ne olabilir ve hangisi daha acil ona göre ilk onu götüreyim ki dediğim gibi fiyatlar pahalı üniversiteye bakamadım henüz şimdi bakacağım onlara eğer uygunsa ikisinide götüreceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tahminimce hayır kafeste gayet rahat gibi duruyor orada da aynı şekilde dik duramıyor

hocam bu sayfanın diğer üniversiteler için olan şeylere nasıl bakabilirim ne aratırsam çıkar
valla baktım bende bulamadım izmir için

@Sirius Blackw @Melih - Her şey için teşekkürler bugün saat 8:00 - 10:00 sularında vefat etti. Daha önce de yine fıstık isminde yine aynı renk yine aynı erkek cinsiyetli bir kuşum vardı 2019'da almıştık 2020'nin sonlarına doğru ölmüştü kafeste ölüsünü gördüğümde 2 gün ağlamıştım bu sefer hiç ağlamadım üzüldüm sadece.

@Sirius Blackw @Melih - Her şey için teşekkürler bugün saat 8:00 - 10:00 sularında vefat etti. Daha önce de yine fıstık isminde yine aynı renk yine aynı erkek cinsiyetli bir kuşum vardı 2019'da almıştık 2020'nin sonlarına doğru ölmüştü kafeste ölüsünü gördüğümde 2 gün ağlamıştım bu sefer hiç ağlamadım üzüldüm sadece.
Gerçekten üzgünüm hocam başınız sağolsun.

yanıtlar cahilik içinde bilmediği konularda sırf yazmak için yazıyorlar bu tarz konuları muhabbet kuşu forumlarındakilere danışın başınız sağolsun

Gerçekten üzgünüm hocam başınız sağolsun.
Sağ olun hocam.

yanıtlar cahilik içinde bilmediği konularda sırf yazmak için yazıyorlar bu tarz konuları muhabbet kuşu forumlarındakilere danışın başınız sağolsun
Hocam peki sebebi neydi, neden öldü, küçücük hayvanın muayenesi neden pahalı ?

Hocam peki sebebi neydi, neden öldü, küçücük hayvanın muayenesi neden pahalı ?
ölüm sebebini bilemem ancak narin hayvanlar hastalığı hızlı kapabiliyorlar erken tedavi olmayınca ilerledikçe ilerliyor
ucuz bir şey var mı ki buda ucuz olsun herşeyde var bir çıkar ilişkisi yapacak bir şey yok hocam

ölüm sebebini bilemem ancak narin hayvanlar hastalığı hızlı kapabiliyorlar erken tedavi olmayınca ilerledikçe ilerliyor
ucuz bir şey var mı ki buda ucuz olsun herşeyde var bir çıkar ilişkisi yapacak bir şey yok hocam
Hocam dişi var bide 6 yaşında onun bağışıklığı iyi herhalde 2 erkek kuş geldi eline ikisi de öldü kendisi yaşıyor

ya ağama bak kendisi de bilmiyo bize ahkam kesio olm biz veterinerim filan mı dedik fikir üretioz burada bis iyapıoz iyi misn

Geri