5070 2 k ultra kaç yıl götürür?

Gagafa

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar 9070 xt alabiliyodum 5 k daha verip ama 5070 aldım hatamı ettim bilmiyorum ama iyi kart bence kaç yıl dayanır fikrim yok!?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar 9070 xt alabiliyodum 5 k daha verip ama 5070 aldım hatamı ettim bilmiyorum ama iyi kart bence kaç yıl dayanır fikrim yok!?
9070xt alabiliyorken 5k daha verip 5070 aldıysan KAZIĞA OTURMUŞSUN
geçmiş olsun 2k ultra max 1 yıl şu an bile çoğu oyunda zorlanıyor mfg falan olmadan

9070xt alabiliyorken 5k daha verip 5070 aldıysan KAZIĞA OTURMUŞSUN
geçmiş olsun 2k ultra max 1 yıl şu an bile çoğu oyunda zorlanıyor mfg falan olmadan
Ekipman lara param yetmiyor du mecburdum 5 k fazla vermedim 5 k fazla verip 9070 xt alabiliyodum

• Beğen
oynadığın oyunlara göre değişir uzun bir süre götürür.

Anladım hocam neyse yapacak bişey yok bunda da vardır hayır
oyun yapımcıları oyunları optimize özürlü çıkardığı için böyle oluyor yoksa dl beasti kasmadan donmadan 4gb vramle bile oynayabiliyorsun.

oyun yapımcıları oyunları optimize özürlü çıkardığı için böyle oluyor yoksa dl beasti kasmadan donmadan 4gb vramle bile oynayabiliyorsun.
Anladım optimizasyon sorunları iyi olsa kartların vramı o kadar fazla sorun olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman sorun yok
İlerde satar üstüne para koyar 5070 süper çıkacakmış onu alırım

Anladım optimizasyon sorunları iyi olsa kartların vramı o kadar fazla sorun olmayacak

ne kadar olacağı belirsiz ama bence 5070ti yakın olur 5070ti almak mantıklı olacaktır

şahsen 5k ekleyip 9070xt alman daha mantıklı geldi bana. o aksiyona gerek yok değşme bence

ne kadar olacağı belirsiz ama bence 5070ti yakın olur 5070ti almak mantıklı olacaktır
bence 4070ti/ti super gücünde olur 9070xt fiyatında olur hocam. o zaman almak mantıklı olur mu bilemiyorum

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,146
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri