9070xt alabiliyorken 5k daha verip 5070 aldıysan KAZIĞA OTURMUŞSUNArkadaşlar 9070 xt alabiliyodum 5 k daha verip ama 5070 aldım hatamı ettim bilmiyorum ama iyi kart bence kaç yıl dayanır fikrim yok!?
Ekipman lara param yetmiyor du mecburdum 5 k fazla vermedim 5 k fazla verip 9070 xt alabiliyodum9070xt alabiliyorken 5k daha verip 5070 aldıysan KAZIĞA OTURMUŞSUN
geçmiş olsun 2k ultra max 1 yıl şu an bile çoğu oyunda zorlanıyor mfg falan olmadan
oynadığın oyunlara göre değişir uzun bir süre götürür.Arkadaşlar 9070 xt alabiliyodum 5 k daha verip ama 5070 aldım hatamı ettim bilmiyorum ama iyi kart bence kaç yıl dayanır fikrim yok!?
bazı oyunlarda şu an bile yetmiyor o yüzden net bir cevap vermek zor. (kartın gücü yüzünden değil vrami 12 diye.)AAA oyunlar oynuyorum genellikle
oyun yapımcıları oyunları optimize özürlü çıkardığı için böyle oluyor yoksa dl beasti kasmadan donmadan 4gb vramle bile oynayabiliyorsun.Anladım hocam neyse yapacak bişey yok bunda da vardır hayır
o zaman sorun yokEkipman lara param yetmiyor du mecburdum 5 k fazla vermedim 5 k fazla verip 9070 xt alabiliyodum
Anladım optimizasyon sorunları iyi olsa kartların vramı o kadar fazla sorun olmayacakoyun yapımcıları oyunları optimize özürlü çıkardığı için böyle oluyor yoksa dl beasti kasmadan donmadan 4gb vramle bile oynayabiliyorsun.
İlerde satar üstüne para koyar 5070 süper çıkacakmış onu alırımo zaman sorun yok
ne kadar olacağı belirsiz ama bence 5070ti yakın olur 5070ti almak mantıklı olacaktırAnladım optimizasyon sorunları iyi olsa kartların vramı o kadar fazla sorun olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlerde satar üstüne para koyar 5070 süper çıkacakmış onu alırım
hangi oyunda yetmiyo 12 vram 2kdabazı oyunlarda şu an bile yetmiyor o yüzden net bir cevap vermek zor. (kartın gücü yüzünden değil vrami 12 diye.)
şahsen 5k ekleyip 9070xt alman daha mantıklı geldi bana. o aksiyona gerek yok değşme benceAnladım optimizasyon sorunları iyi olsa kartların vramı o kadar fazla sorun olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlerde satar üstüne para koyar 5070 süper çıkacakmış onu alırım
bence 4070ti/ti super gücünde olur 9070xt fiyatında olur hocam. o zaman almak mantıklı olur mu bilemiyorumne kadar olacağı belirsiz ama bence 5070ti yakın olur 5070ti almak mantıklı olacaktır