Yardım Mediamarkt iade hk soru

ahmetwilliam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
Mediamarkt bi avm icindeydi magaza yani bende apple watch aldm se 11k degeri gecen pzt aldm daha 7-8 gun oldu yani 15 gun icinde iade etmem mumkunmus galiba mediamarket poseti sonra saat kutusu vs duruyo 1 kere kullanildi sadece,
İade edebilirmiym yani sorum bu diger sorum da degisim olabilirmi mesela airpods pro 3 14k degeri 11 in uzerine versem verirlermi

ıhh iade edemezsin değişimde bmağazanın insiyatifine kalmış

14 gün koşulsuz şartsız iade internet alışverişlerinde geçerli diye biliyorum ben magazadan alımlarda canınız istedi diye değiştirmiyorsunuz

14 gün koşulsuz şartsız iade internet alışverişlerinde geçerli diye biliyorum ben magazadan alımlarda canınız istedi diye değiştirmiyorsunuz
Vazgecmek evet 1 gun kullanildi avm deki magazadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade magazadan olmuyo heralde oylemi ? Peki degisim bunu yaparlar heralde bu apple watch 11k airpods pro 3 isterim bu 14k ustune 3k verirm mesela

Son düzenleme:
İlave olrk magazadan aldigim urunun faturasina fisine nasil ulasicam bana fatura gibi bisi vermediler ama aldigim an magazada bi sms gonderdiler …. Nolu alisverisinizin satis belgesi felan diye

faturaya gerek yok, aldığın kredi kartının harcamasını göstermen yeter, fatura yerine geçer.

Mağazadan aldığınız için iade edemezsiniz. Değişim de yapmazlar diye tahmin ediyorum.

Mediamarkt bi avm icindeydi magaza yani bende apple watch aldm se 11k degeri gecen pzt aldm daha 7-8 gun oldu yani 15 gun icinde iade etmem mumkunmus galiba mediamarket poseti sonra saat kutusu vs duruyo 1 kere kullanildi sadece,
İade edebilirmiym yani sorum bu diger sorum da degisim olabilirmi mesela airpods pro 3 14k degeri 11 in uzerine versem verirlermi
belki değişim alırlarda iadeyi bilemem zamanıdan bende vatandan ram almıştım 1 saat sonra gittim başka ram almak için değişim istedim bakasını aldım üste para verdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,044
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri