Nasil para kazanabilirim

Keytia

80+
Reaksiyon skoru
153
merhaba dostlar kutahyada universite okuyorum bolumum bilgisayar programciligi ve okudugum yerde is imkani hic yok ozellikle universite ogrencilerine hic yok internetten nasil para kazanabilirim tavsiyeniz varmidir cok bos zamanim oluyor.

Son düzenleme:
simav myo ustam
he lan tavşanlı sandım,usta yani ben şuan bizim dükkanın web sitesini yapıyorum,patron tamam derse yayınlıcam sonra ilçedeki işletmelere yaptığım siteleri gösterip 300-400e onların sitelerini de yapmaya çalışacağım onun dışında steam üzerindeki takas yaparak para kazanıyorum

he lan tavşanlı sandım,usta yani ben şuan bizim dükkanın web sitesini yapıyorum,patron tamam derse yayınlıcam sonra ilçedeki işletmelere yaptığım siteleri gösterip 300-400e onların sitelerini de yapmaya çalışacağım onun dışında steam üzerindeki takas yaparak para kazanıyorum
merkeze gidicektim onaylandi hatta ama vazgectim hocam 1 yil kalmis diye keske gitseydim diyorum bende iki uc proje yapiyorum bot olsun site olsun ama bir gelir elim kolum baglandi valla steamda ne tur takaslar yapiyorsunuz hocam sormasi ayip

merkeze gidicektim onaylandi hatta ama vazgectim hocam 1 yil kalmis diye keske gitseydim diyorum bende iki uc proje yapiyorum bot olsun site olsun ama bir gelir elim kolum baglandi valla steamda ne tur takaslar yapiyorsunuz hocam sormasi ayip
tf2 itemlarını takaslıyorum,kozmetiğin üstündeki spesifik killeri sayan sayaçlar oluyor(tanesi 15 dolara kadar çıkıyor) onları sayaç takılı olmayan fiyatına alıp satıyorum karla,ya da kozmetiklerin üstünde boya oluyor uygulanmış aynı mantıkda onları alıp satıyorum,csgo daki sticker mantııyla aynı,şuan ona da steamde community ban yediğim için ara verdim

tf2 itemlarını takaslıyorum,kozmetiğin üstündeki spesifik killeri sayan sayaçlar oluyor(tanesi 15 dolara kadar çıkıyor) onları sayaç takılı olmayan fiyatına alıp satıyorum karla,ya da kozmetiklerin üstünde boya oluyor uygulanmış aynı mantıkda onları alıp satıyorum,csgo daki sticker mantııyla aynı,şuan ona da steamde community ban yediğim için ara verdim
bol kazanclar ustam

Konu açmayı kestiniz hocam ben okuyordum onları.
Bende programcılığa başladım udemyden kurs ve dil kursu almayi düşünüyorum bakalim hayırlısı

Konu açmayı kestiniz hocam ben okuyordum onları.
Bende programcılığa başladım udemyden kurs ve dil kursu almayi düşünüyorum bakalim hayırlısı
Hocam o ticaret serisinden kazandıklarımı nakite çevirdim ve sıfırdan başladım,seri için tüm ticaretin kaydı alıp paylaşması zor geldi üstüne şuan steamde uzun süreli community banim var takas yapamıyorum ondan dolayı paylaşmayı kestim

bol kazanclar ustam
İnternetten anında ve en temiz para kazanma yöntemi ikinci el satış sitesi açmaktır. Veya forum da olabilir.

Özel yazılı çerçeveli ve üstte bulunan vip ilanlara para ödemeli yaparsın. Bedava olanları sade yaparsın.

Forum daha güzel olur. Şekilli şüküllü yazılı ilan başlıkları paralı olur. Yukarıda ilanı ilk yapmak paralı olur, sonra güvenilir satıcı etiketi olanlar pahalı olur.
Market etiketli satıcılar paralı olur vs vs

Geri