Çözüldü✓ 30 - 40 bin arası gaming laptop önerisi

Victus ısınma sorunu varmış ve ekran kartı 75w erazer çok bilindik değil ne yapsam bilemedim
Kardeşim kim diyor Victus'un ısınma sorunu olduğunu?Erazer kaç yıldır hizmet veren bir marka,Türkiye'ye yeni giriş yaptı.

Kardeşim kim diyor Victus'un ısınma sorunu olduğunu?Erazer kaç yıldır hizmet veren bir marka,Türkiye'ye yeni giriş yaptı.
Victus da Hall sorunu var ısınma her PC de olur zaten erazer baktım araştırdım iyi marka ama 75 w olması biraz kafamı karıştırdı

Erazer a alman monster diyorlar victusa birkaç yerde öyle dendiğini gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Victus da Hall sorunu var ısınma her PC de olur zaten erazer baktım araştırdım iyi marka ama 75 w olması biraz kafamı karıştırdı
Lenovo loq 4060 i5 12450hx alabilirim ama darboğaz yapabilirmiş ve adaptör 170w yetmiyormuş victus ise 4060 75w ek ssd yeri yok diye biliyorum

Erazer a alman monster diyorlar victusa birkaç yerde öyle dendiğini gördüm

Lenovo loq 4060 i5 12450hx alabilirim ama darboğaz yapabilirmiş ve adaptör 170w yetmiyormuş victus ise 4060 75w ek ssd yeri yok diye biliyorum
Bence hiç bulaşma bu fiyatlarda sorunsuz bulmak zaten bu devirde imkansız bütçe 50 binlere çıkınca güzel şeyler olabiliyor ama 6600 staj parası alıyorum çok zor benim için

Hocam benim bütçe işi değişti bu arada çok uçuk olmadığı sürece her bütçeye açığım daha iyileri var mıdır almışken tam alayım dedim

Neden?

Net bir bütçe söylersen ona göre öneri yapayım.
Tam bir bütçe yok ama 45-65 arası olsun 70-80 de olursa olsun ama çok düşünmüyorum onları sizin gozunuzde en iyisi hangisi

Hocam herkes saçma sapan şeyler söylemiş.Erazer çöp.Lenovonun alt markası olarak geçiyor bazı yerlerde ama çok sorunlu.Siz üfleyerek soğutsanız daha iyi cihazı o kadar.Excalibur da çöp.İnternetten baksanız anlarsınız zaten.

Butçe artarsa buna bakmanı isterim verdiğin paraya değer.https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-x5t-5050-intel-core-i5-13500hx-rtx5050/

Hocam herkes saçma sapan şeyler söylemiş.Erazer çöp.Lenovonun alt markası olarak geçiyor bazı yerlerde ama çok sorunlu.Siz üfleyerek soğutsanız daha iyi cihazı o kadar.Excalibur da çöp.İnternetten baksanız anlarsınız zaten.

Butçe artarsa buna bakmanı isterim verdiğin paraya değer.https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-x5t-5050-intel-core-i5-13500hx-rtx5050/
Adamın konu başlığına yazdığı mesajda 30-40.000TL yazmış ve bütçenin 35.000 civarlarında olmasını talep etmiş gitmişsin 45.000TL ücretlik laptop önermişşin,"5 daha koy gamegaraj al" demek ne kadar kolay dimi?😀

Erazer,Excalibur hakkında ordan buradan saçma sapan bilgilere ısınma sorununun olduğunu öğrenmiş burada provokatörlük yapıyorsun,iyiki gamegaraj diye bir marka öğrendin he sonra nasıl öneri yapardın😀

Geri