🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Beyler monitörlere balıklama atlamayın bence. İade ederken millet ölü pixel diye iade etmeyebiliyor ki ben öyle yapıyorum, sorun çıkmasın diye üründen memnun kalmadım diyorum. Ölü pixel olan monitör kullanmak da işkence monitörün tam ortasında çıkıyor sürekli gözünüze batıyor benden demesi.

2K msi 180 hz 4500 asus rog 5700 TL 1-2 pikselden fazla çıkacağını sanmıyorum bu fiyatlara bedavaydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok gözüküyor oldu da geldi beğenmedin iade hakkın var
Msi güç adaptörü yoktu ondan almadım onu eksik parçası vardi

Daha önce 2 el ürün alan oldu mu burdan razer mouse aldım 2.5k ya yeni gibi diyordu ama ne bileyim 5k dan düşüyor bokta çıkabilir diyorum içimden

stoklar güncelleniyor mu ve m2 ne alabiliriz

Daha önce 2 el ürün alan oldu mu burdan razer mouse aldım 2.5k ya yeni gibi diyordu ama ne bileyim 5k dan düşüyor bokta çıkabilir diyorum içimden
ben geçtiğimiz günlerde logitech g102 250 TL ye bir de logitech oyun kolu aldım abartısız söylüyorum sadece kutuları hasarlı geldi ama kullanım durumunda ibareleri yeni gibiydi ona dikkat etmek lazım

Bu kulaklıklar iade alınmıyodu nasıl satıyorlar bu cloud3leri anlamadım

1759307613618.webp

Bende böyle gözüküyor hocam.

Beyler monitörlere balıklama atlamayın bence. İade ederken millet ölü pixel diye iade etmeyebiliyor ki ben öyle yapıyorum, sorun çıkmasın diye üründen memnun kalmadım diyorum. Ölü pixel olan monitör kullanmak da işkence monitörün tam ortasında çıkıyor sürekli gözünüze batıyor benden demesi.
Hocam amazonda koşulsuz şartsız iade yokmuydu ?

Geri