Çözüldü✓ Windows 11'de uygulama nasıl gizlenir?

Reaksiyon skoru
6
Arkadeşlar herhangi bir programı ayarlarda, yüklü uygulamalar bölümünde dahi görülmemesini istiyorum, buraya yazmadan önce uygulamanın klasörüne özellikler deyip oradan gizliyi işaretlemiştim. Her ne kadar arama çubuğunda ve diğer hiçbiryerde görünmese bile yüklü uygulamalar bölümünde gözüküyor. İnternette poweshell ile yapılan bağzı ayarlar gördüm ama hiçbirşey anlamadım, bilen varsa açıklayabilir mi?

(bu kadar kasma diyenler olucak, harbi gizlenmesi gereken program ciden gizlenmesi lazım.)

Hangi program söylersen ona göre bilgi verebilirim. Her programın gizlenmesi için gereken ayarlar vardır

Windowsta ikinci kullanıcı profili aç parola koy kullan ne istersen.

Bu kadar basit. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani kullanıcı değiştirip farklı masaüstü sistem kullanırmış gibi olursun.

Windowsta ikinci kullanıcı profili aç parola koy kullan ne istersen.

Bu kadar basit. :)
önceden denedim fakat diğer kullanıcılarda da programların hepsi gözüküyor, programı sadece 2. kullanıcıya yüklesem bile o program yine 1. kullanıcının yüklü uygulamalar kısmına geliyor, tam tersi de aynı şekide, iki tarafın programları ayrı gözükmüyor aynı yerde listeleniyor, ben direk görünmemesini istiyorum, bi yolu var mı?

Hangi program söylersen ona göre bilgi verebilirim. Her programın gizlenmesi için gereken ayarlar vardır
basit bir oyun, yüklü konumu felan herşeyine erişilebilen basit bir program, konumu belli adı belli, normal program, steamdan felan da yüklenmedi, özel bir durumu yok

önceden denedim fakat diğer kullanıcılarda da programların hepsi gözüküyor, programı sadece 2. kullanıcıya yüklesem bile o program yine 1. kullanıcının yüklü uygulamalar kısmına geliyor, tam tersi de aynı şekide, iki tarafın programları ayrı gözükmüyor aynı yerde listeleniyor, ben direk görünmemesini istiyorum, bi yolu var mı?
Vay be karışmaması lazımdı. İkinci alan gibi düşünüyordum.
Belki bir ayarı vardı kullanıcıları ayırmak için?

Araştırıcam bu konuyu pc başında değilimde işteyim. Ya nasıl olabilir hayret.

basit bir oyun, yüklü konumu felan herşeyine erişilebilen basit bir program, konumu belli adı belli, normal program

Tamam ister burdan ister özelden bana dosya konumunu ve oyun ismini söyle gerekli kayıt dosyasını yollarım tıklayınca kaybolur gider

Tamam ister burdan ister özelden bana dosya konumunu ve oyun ismini söyle gerekli kayıt dosyasını yollarım tıklayınca kaybolur gider
"C:\Program Files\Wuthering Waves\Wuthering Waves Game\Wuthering Waves.exe"

oyunun yüklü uygyulamalarda gözüken ismi Wuthering Waves

"C:\Program Files\Wuthering Waves\Wuthering Waves Game\Wuthering Waves.exe"

oyunun yüklü uygyulamalarda gözüken ismi Wuthering Waves

Çift tıkla tamamdır. Uygulamalarda görünmeyecek. / hatalı dosya

Son düzenleme:
Sisteme kurulu programlar her hesapta görünür. Bazen de görünmüyor.

Kullanıcı hesabına kurulu programlar bir tek kuran kullanıcıda görünür. Bunlar Microsoft mağazadan kurulanlar. (Bazı programlar da nadiren öyle kurulur) Ama mağazadan kurulanlar mağaza geçmişinde (kitaplıkta) diğer hesaptan da görünebilir.

Kurulumsuz programlar sade dosyasına girildiğinde görünür. Onlar benim yaptıklarım. Piyasada bulunmaz. Veya çok nadir.

Sisteme kurulu programlar her hesapta görünür. Bazen de görünmüyor.

Kullanıcı hesabına kurulu programlar bir tek kuran kullanıcıda görünür. Bunlar Microsoft mağazadan kurulanlar. (Bazı programlar da nadiren öyle kurulur) Ama mağazadan kurulanlar mağaza geçmişinde (kitaplıkta) diğer hesaptan da görünebilir.

Kurulumsuz programlar sade dosyasına girildiğinde görünür. Onlar benim yaptıklarım. Piyasada bulunmaz. Veya çok nadir.

Ne anlattın be hafız hiçbirşey anlaşılmıyor. Farklı hesap olsa bile ana hesaptan bat cmd kımutları ile gizlesen tamamdır olur biter
Piyasada olmayan ne şuan chtgpt ye şunu silme komutu bat dosyası yap desem yapıyor

Ne anlattın be hafız hiçbirşey anlaşılmıyor. Farklı hesap olsa bile ana hesaptan bat cmd kımutları ile gizlesen tamamdır olur biter
Piyasada olmayan ne şuan chtgpt ye şunu silme komutu bat dosyası yap desem yapıyor
Çalıştı mı BAT dosyan? Denedin mi?

Geri