Senoly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 979
en mantıklısı hocamVay vay Rank iyiymiş. 2 yıldır falan girmiyorum ben.
Ya Gök Türk nikim yada MayonezKetçap olması lazım nikimi bile unuttum![]()
hocam hesap 650 level yani kısaca adanmış bir ömür büyük ihtimalle alıcı bulmak imkansıza yakın millet genelde rank girmeye hazır sıfır hesap alıyor ondan bu hesabın ederi nedir onu bile bilmiyorumHesabı geliştirip satmak mümkün mü? Mesela kaça satarsın?
Benim Windows bait yediğinde bir adam 180 kostümlü 10 kırmızı 156 tane felan mavi olanlı hesabı gold diye 800 tl satmıştı sonra çocuğu buldum felanda aldım hesabı ondan beridir köşede duruyoren mantıklısı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam hesap 650 level yani kısaca adanmış bir ömür büyük ihtimalle alıcı bulmak imkansıza yakın millet genelde rank girmeye hazır sıfır hesap alıyor ondan bu hesabın ederi nedir onu bile bilmiyorum
sayın savcım kesinlikle böyle bir şeye vesile olmadım senoly adlı kullanıcı kendi rızası ile yapmaktadır
iyi bulmuşsunuz hocam 200 kostüm az değilBenim Windows bait yediğinde bir adam 180 kostümlü 10 kırmızı 156 tane felan mavi olanlı hesabı gold diye 800 tl satmıştı sonra çocuğu buldum felanda aldım hesabı ondan beridir köşede duruyor![]()
İki küfür yer çıkarım sorun yok.sayın savcım kesinlikle böyle bir şeye vesile olmadım senoly adlı kullanıcı kendi rızası ile yapmaktadır![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
başka ne oynuyorsunuz hocam pubg atıyoruz biz agalarlaİki küfür yer çıkarım sorun yok.![]()
Sim odaklı yarış oynarım sadece, birde Diablo-PoE falan onların da sezonları geldikçe en fazla.başka ne oynuyorsunuz hocam pubg atıyoruz biz agalarla![]()
hocam f1 i profesyonel olarak takımda yabancı ülkeelrde yarışlarda oynayan bir arkadaş var desem ne dersinizSim odaklı yarış oynarım sadece, birde Diablo-PoE falan onların da sezonları geldikçe en fazla.
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler hocam uzun zamandır ilk 10 geziyordum sabah bir kalktım 1 olmuşumMaokai main gözlerim yaşardı bulunması zor bir tür hemde TR 1.si helal niş bir kişilik
Milletin gormesi lazım oyuna girerken bu adam 1.falan diye bı Flex olması lazim ama sadece kda ile 1.olmak bence hem 2-3 milyon olup hem 3 sezondan fazla 1.ligi elinde tutarsan o zaman maokainin ta kendisi olabilirsin kaç k var şuanteşekkürler hocam uzun zamandır ilk 10 geziyordum sabah bir kalktım 1 olmuşum![]()
Hesabın çalıntı olduğunuda anlamamış lavuk isim çinceymişsayın savcım kesinlikle böyle bir şeye vesile olmadım senoly adlı kullanıcı kendi rızası ile yapmaktadır![]()
![]()
![]()
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iyi bulmuşsunuz hocam 200 kostüm az değil