LOLcüler profil yorumlama

Son düzenleme:
Vay vay Rank iyiymiş. 2 yıldır falan girmiyorum ben.

Ya Gök Türk nikim yada MayonezKetçap olması lazım nikimi bile unuttum :D
en mantıklısı hocam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesabı geliştirip satmak mümkün mü? Mesela kaça satarsın?
hocam hesap 650 level yani kısaca adanmış bir ömür büyük ihtimalle alıcı bulmak imkansıza yakın millet genelde rank girmeye hazır sıfır hesap alıyor ondan bu hesabın ederi nedir onu bile bilmiyorum

:D
1759312370872.webp

hocam hesap 650 level yani kısaca adanmış bir ömür büyük ihtimalle alıcı bulmak imkansıza yakın millet genelde rank girmeye hazır sıfır hesap alıyor ondan bu hesabın ederi nedir onu bile bilmiyorum
Benim Windows bait yediğinde bir adam 180 kostümlü 10 kırmızı 156 tane felan mavi olanlı hesabı gold diye 800 tl satmıştı sonra çocuğu buldum felanda aldım hesabı ondan beridir köşede duruyor 😀

sayın savcım kesinlikle böyle bir şeye vesile olmadım senoly adlı kullanıcı kendi rızası ile yapmaktadır 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Benim Windows bait yediğinde bir adam 180 kostümlü 10 kırmızı 156 tane felan mavi olanlı hesabı gold diye 800 tl satmıştı sonra çocuğu buldum felanda aldım hesabı ondan beridir köşede duruyor 😀
iyi bulmuşsunuz hocam 200 kostüm az değil

Maokai main gözlerim yaşardı bulunması zor bir tür hemde TR 1.si helal niş bir kişilik
teşekkürler hocam uzun zamandır ilk 10 geziyordum sabah bir kalktım 1 olmuşum :D

teşekkürler hocam uzun zamandır ilk 10 geziyordum sabah bir kalktım 1 olmuşum :D
Milletin gormesi lazım oyuna girerken bu adam 1.falan diye bı Flex olması lazim ama sadece kda ile 1.olmak bence hem 2-3 milyon olup hem 3 sezondan fazla 1.ligi elinde tutarsan o zaman maokainin ta kendisi olabilirsin kaç k var şuan

sayın savcım kesinlikle böyle bir şeye vesile olmadım senoly adlı kullanıcı kendi rızası ile yapmaktadır 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

iyi bulmuşsunuz hocam 200 kostüm az değil
Hesabın çalıntı olduğunuda anlamamış lavuk isim çinceymiş 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,991
Üyeler
183,366
Son üye