Senoly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 979
Ulaş mı yoksa?hocam f1 i profesyonel olarak takımda yabancı ülkeelrde yarışlarda oynayan bir arkadaş var desem ne dersiniz![]()
Ulaş mı yoksa?hocam f1 i profesyonel olarak takımda yabancı ülkeelrde yarışlarda oynayan bir arkadaş var desem ne dersiniz![]()
hocam öyle tek karakter fazla oynama huyum yok rakan renata maokai karma bunlar 300 400 arası gerisi 200 ve altıdırMilletin gormesi lazım oyuna girerken bu adam 1.falan diye bı Flex olması lazim ama sadece kda ile 1.olmak bence hem 2-3 milyon olup hem 3 sezondan fazla 1.ligi elinde tutarsan o zaman maokainin ta kendisi olabilirsin kaç k var şuan
şu kardeşUlaş mı yoksa?
Doğrudur ben oynadığım zamanlar Rank kasmiyordum keyfine oynuyordum 400 kusur levelim attığım dereceli oyun sayısı 10-u geçmez hep zevkine oynuyordum karşıma gelmeyen adam kalmadı 8 milyon teemo 6 milyon ww falan ruhsuz dolu Challenger geliyordu jdjfkf adam eli ısınsın diye giriyor bize denk geliyorhocam öyle tek karakter fazla oynama huyum yok rakan renata maokai karma bunlar 300 400 arası gerisi 200 ve altıdır
Le Mans Ultimate oynamış en son, temiz sürüyor gerçekten. Alır anahtarımışu kardeş
vallaha 10 yıllık kardeşim gibidir eleman tanıdığımdan beri kovalıyor bu işleriLe Mans Ultimate oynamış en son, temiz sürüyor gerçekten. Alır anahtarımı![]()
iyimiş hocam bende rank kasma illetinden kurutulabilirsemBen düz bir insanım. Sadece aram oynarım. Şaka maka 2 hesap var ilk abimin hesapta oynuyordum 2015'te kendi hesabımı açtım. 2012'den beri oynuyom. 2018'de bi' bıraktım. 2020'de geri başladım. En son 2018 de girdim galiba sihirdara. Son zamanlarda çok atılan oyunlar benim değil bilet almıştım evde olmadığım için sevgilim girdi son kısmı tamamlamak için askldjaqwşljkf https://www.leagueofgraphs.com/tr/summoner/tr/Meka Clyde-0001
tertemiz hesapBen yeniyim. Hesap da yeni. Hiç kasmadım normal giriyorum.
OkaninBekareti#31313 (TR) - LeagueOfGraphs
Hergün milyonlarca LoL maçını analiz ederek şampiyon istatistikleri, karşılaşmaları, buildleri & sihirdar derecelerini size sunuyoruz. Şampiyon istatistikleri, popülerliği, kazanma oranı, en iyi itemler ve yetenekler. Takım dereceleri.www.leagueofgraphs.com
Çok temiz sürüyor gerçekten, umarım daha iyi yerlere gelir. Önü açık çünkü gerçekten.vallaha 10 yıllık kardeşim gibidir eleman tanıdığımdan beri kovalıyor bu işleriişte geçen sene wildcats var türk takımı oraya girmişti ekipman falan yolladılar sonra yabancı bir yarıştan kokpit seti kazandı
hocam severek yapıyor zor çıkarıyoruz oyundanÇok temiz sürüyor gerçekten, umarım daha iyi yerlere gelir. Önü açık çünkü gerçekten.
dereceli asla oynamam sıralı oyunu zorla oynarım tek başıma da oynamam bir tık dota 2 ye sardım şu günlerde
hatta şöyle diyim oyunu o kadar oynamıyorum ki evelynn ve zoe maçları eski sevgilimin xddereceli asla oynamam sıralı oyunu zorla oynarım tek başıma da oynamam bir tık dota 2 ye sardım şu günlerde
![]()
press f to respect o7dereceli asla oynamam sıralı oyunu zorla oynarım tek başıma da oynamam bir tık dota 2 ye sardım şu günlerde
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hatta şöyle diyim oyunu o kadar oynamıyorum ki evelynn ve zoe maçları eski sevgilimin xd
Dota 2'den 1 gram anlamıyorum ama bir yayın falan görsem oturup izliyorum saatlerce.dereceli asla oynamam sıralı oyunu zorla oynarım tek başıma da oynamam bir tık dota 2 ye sardım şu günlerde
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hatta şöyle diyim oyunu o kadar oynamıyorum ki evelynn ve zoe maçları eski sevgilimin xd
tr kitlesi yok gibi bir şey hocam lol trde çok büyük yaniDota 2'den 1 gram anlamıyorum ama bir yayın falan görsem oturup izliyorum saatlerce.
Aşırı cezbedici aslında LoL'e göre