LOLcüler profil yorumlama

Milletin gormesi lazım oyuna girerken bu adam 1.falan diye bı Flex olması lazim ama sadece kda ile 1.olmak bence hem 2-3 milyon olup hem 3 sezondan fazla 1.ligi elinde tutarsan o zaman maokainin ta kendisi olabilirsin kaç k var şuan
hocam öyle tek karakter fazla oynama huyum yok rakan renata maokai karma bunlar 300 400 arası gerisi 200 ve altıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ulaş mı yoksa?
şu kardeş

hocam öyle tek karakter fazla oynama huyum yok rakan renata maokai karma bunlar 300 400 arası gerisi 200 ve altıdır
Doğrudur ben oynadığım zamanlar Rank kasmiyordum keyfine oynuyordum 400 kusur levelim attığım dereceli oyun sayısı 10-u geçmez hep zevkine oynuyordum karşıma gelmeyen adam kalmadı 8 milyon teemo 6 milyon ww falan ruhsuz dolu Challenger geliyordu jdjfkf adam eli ısınsın diye giriyor bize denk geliyor

Ben yeniyim. Hesap da yeni. Hiç kasmadım normal giriyorum.

Ben düz bir insanım. Sadece aram oynarım. Şaka maka 2 hesap var ilk abimin hesapta oynuyordum 2015'te kendi hesabımı açtım. 2012'den beri oynuyom. 2018'de bi' bıraktım. 2020'de geri başladım. En son 2018 de girdim galiba sihirdara. Son zamanlarda çok atılan oyunlar benim değil bilet almıştım evde olmadığım için sevgilim girdi son kısmı tamamlamak için askldjaqwşljkf https://www.leagueofgraphs.com/tr/summoner/tr/Meka Clyde-0001

Le Mans Ultimate oynamış en son, temiz sürüyor gerçekten. Alır anahtarımı :D
vallaha 10 yıllık kardeşim gibidir eleman tanıdığımdan beri kovalıyor bu işleri :D işte geçen sene wildcats var türk takımı oraya girmişti ekipman falan yolladılar sonra yabancı bir yarıştan kokpit seti kazandı

Ben düz bir insanım. Sadece aram oynarım. Şaka maka 2 hesap var ilk abimin hesapta oynuyordum 2015'te kendi hesabımı açtım. 2012'den beri oynuyom. 2018'de bi' bıraktım. 2020'de geri başladım. En son 2018 de girdim galiba sihirdara. Son zamanlarda çok atılan oyunlar benim değil bilet almıştım evde olmadığım için sevgilim girdi son kısmı tamamlamak için askldjaqwşljkf https://www.leagueofgraphs.com/tr/summoner/tr/Meka Clyde-0001
iyimiş hocam bende rank kasma illetinden kurutulabilirsem :D

Ben yeniyim. Hesap da yeni. Hiç kasmadım normal giriyorum.
tertemiz hesap :D

vallaha 10 yıllık kardeşim gibidir eleman tanıdığımdan beri kovalıyor bu işleri :D işte geçen sene wildcats var türk takımı oraya girmişti ekipman falan yolladılar sonra yabancı bir yarıştan kokpit seti kazandı
Çok temiz sürüyor gerçekten, umarım daha iyi yerlere gelir. Önü açık çünkü gerçekten.

dostlar selam atın profillere bakalım ben benimkini bırakıyorum iki tane tr 1 im yok çaktırmayın 🤣 🤣 🤣 🤣 @Che_ @shankar1 @jombo @Senoly

dereceli asla oynamam sıralı oyunu zorla oynarım tek başıma da oynamam bir tık dota 2 ye sardım şu günlerde
1759315935480.webp

dereceli asla oynamam sıralı oyunu zorla oynarım tek başıma da oynamam bir tık dota 2 ye sardım şu günlerde
1759315935480.webp
hatta şöyle diyim oyunu o kadar oynamıyorum ki evelynn ve zoe maçları eski sevgilimin xd

Alıntıyı görüntüle

hatta şöyle diyim oyunu o kadar oynamıyorum ki evelynn ve zoe maçları eski sevgilimin xd
Dota 2'den 1 gram anlamıyorum ama bir yayın falan görsem oturup izliyorum saatlerce.
Aşırı cezbedici aslında LoL'e göre

Dota 2'den 1 gram anlamıyorum ama bir yayın falan görsem oturup izliyorum saatlerce.
Aşırı cezbedici aslında LoL'e göre
tr kitlesi yok gibi bir şey hocam lol trde çok büyük yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,041
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri