Sonunda gaming house açtık

Arkadaşlar 3 arkadaş büyük bir birikimle girdik bu işe çok ama çok iyi parçalar aldık ve sonunda açtık bu öğrendiğim bilgiler sizin sayenizde hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanın ben 25k ya gider frisby PSU 1050Ti alırdım ekipman diye de streo kulaklık mebran klavye alırdım hepinize çok teşekkür ederim bu forum başka bu forumda çok iyi insanlar var hepnizi seviyorum ve teşekkür ediyorum
Öncelikle hayırlı olsun. Gaming House internetten araştırdım biraz da e-sporcuların birlikte kaldığı kiraya verilen yer gibi bir yer sanırım. Doğru mudur? Yada amacınız nedir merak ettim.

Arkadaşlar 3 arkadaş büyük bir birikimle girdik bu işe çok ama çok iyi parçalar aldık ve sonunda açtık bu öğrendiğim bilgiler sizin sayenizde hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanın ben 25k ya gider frisby PSU 1050Ti alırdım ekipman diye de streo kulaklık mebran klavye alırdım hepinize çok teşekkür ederim bu forum başka bu forumda çok iyi insanlar var hepnizi seviyorum ve teşekkür ediyorum
Reis konum neresi?

Öncelikle hayırlı olsun. Gaming House internetten araştırdım biraz da e-sporcuların birlikte kaldığı kiraya verilen yer gibi bir yer sanırım. Doğru mudur? Yada amacınız nedir merak ettim.
3 arkadaşız ve aynı evde yaşamaya başladık turnuvalara katılıyoruz brn rendar yapıyorum bu tarz ilerde yayın ve youtube projemiz var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis konum neresi?
Güzelbahçe

3 arkadaşız ve aynı evde yaşamaya başladık turnuvalara katılıyoruz brn rendar yapıyorum bu tarz ilerde yayın ve youtube projemiz var

Güzelbahçe
He anladım hocam. Kendiniz için yaptınız yani, bende şirket falan açtınız sandım. 😄 Bol şans dilerim o halde.

Stereo kulakligi niye kotuledin?

Hayırlı olsun ( Mouse olarak viper ultimate almadıysanız bozuşuruz :) )
Onu aldım reis önerin için sağol apex pro da aldım

Stereo kulakligi niye kotuledin?
Kötülemedim hiçbişey bilmezdim gider gerçek 7.1 diye streo alırdım dedim

ooo en önde yer isterim hayırlı olsun membran klavyeler adamdır bu arada
Gel gel sahneye yakın yer ayırdım sana reis

Onu aldım reis önerin için sağol apex pro da aldım

Kötülemedim hiçbişey bilmezdim gider gerçek 7.1 diye streo alırdım dedim

Gel gel sahneye yakın yer ayırdım sana reis