🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Birçok üründe ciddi indirim başladı, bazı monitörlerde piksel çıkabiliyor açıklamasına bakıp almanızı tavsiye ederim ancak bu fiyatlar piksele rağmen bedava

https://www.amazon.com.tr/dp/B086ZSLPN1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 ASUS ROG STRIX XG27ACS 27 HDR400 GAMING 2K FAST IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 180HZ DP HDMI USB VESA ELMB SYNC,PIVOT Monitör 5700 TL
https://www.amazon.com.tr/dp/B08X1LWTKL?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 Anker q30 1500 TL
Cloud 3 Kablolu 1500 TL KIRMIZI SEÇİN https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3BV19Q3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Ürünler çok çabuk bitiyor yorum olarak atmaya çalışacağım uzun zamandır bu kadar dip fiyatlar görmedim

Beğenmezseniz iade hakkınız var çoğu üründe 3 taksit imkanı var
İndirime girdiği saate bak

M2 macbook air o fiyata alınmaz. 16gb ramli olanı 32kya satılıyordu yakın zamanda.

8gb ramli olan çok çok makul fiyata verirlerse alın, yoksa 8gb ramli macbook almayın daha.

Hocam mesai başında da yazıyoruz mesai hala bitmedi ama hala burdayız :D
Noterliğe gelen giden çok oluyor. Tam bi sayfadaki yorumları okurken bir işlem geliyor, yazdıktan sonra tekrar buraya gireyim diyorum 15 sayfa daha mesaj yazılmış oluyor 😁

Bu olay yeni mi başladı yoksa 2. El ürünlerde hep mi indirim vardı.Yoğunluk gidince eşeleyelim

Phillips 2k monitörü satın aldım,durumuyla ilgili bilgim olmadan hızlıca stok bitmesin diye siparişi vermiş bulundum.
Amazon müşteri hizmetleriyle görüşme sağladığımda 1 sene amazon garantili ve 2 yıl phillips garantili ürün olduğunu ve 30 gün içerisinde iade işlemi sağlayabileceğimi belirtti.
Durum:kullanılabilir -kabul edilebilir
Üründe ölü piksel de olabilir yada kenarı çerçevesinde çizikler yada vuruklar olabileceğini belli etti dilediğimce iade edebileceğim konusunda destek oldu.
Yeni gibi ibareli ürünler ise genel olarak kutusunda depoda sorun yaşanan yada sorunsuz olup kullanıcı tarafından iade edilmiş fakat hiçbir eksiği olmayan ürünler olduğu bilgisini verdi.
Ölü piksel konusunda yeni gibi ibareli ürünlerde de sorun olabileceğini belirtti çünkü kutusu hiç açılmamış sadece zarar görmüş olabiliyormuş.

Gelen ürüne göre de sizlere tekrar bilgilendirme sağlarım cuma günü gelecek gibi gözüküyor.
Müşteri hizmetleriyöe nasıl konuştun? Numarası ne atabilir misin

Takip edebileceğimiz bir link var mıdır? Atabilecek ?

Modem arayan varsa en kaliteli modemdir kendisi şuan bildiğin bedava son 8 stok acele edin ben çektim 1 tane
standart vdsl modem kullanıyorum
Phillips 2k monitörü satın aldım,durumuyla ilgili bilgim olmadan hızlıca stok bitmesin diye siparişi vermiş bulundum.
Amazon müşteri hizmetleriyle görüşme sağladığımda 1 sene amazon garantili ve 2 yıl phillips garantili ürün olduğunu ve 30 gün içerisinde iade işlemi sağlayabileceğimi belirtti.
Durum:kullanılabilir -kabul edilebilir
Üründe ölü piksel de olabilir yada kenarı çerçevesinde çizikler yada vuruklar olabileceğini belli etti dilediğimce iade edebileceğim konusunda destek oldu.
Yeni gibi ibareli ürünler ise genel olarak kutusunda depoda sorun yaşanan yada sorunsuz olup kullanıcı tarafından iade edilmiş fakat hiçbir eksiği olmayan ürünler olduğu bilgisini verdi.
Ölü piksel konusunda yeni gibi ibareli ürünlerde de sorun olabileceğini belirtti çünkü kutusu hiç açılmamış sadece zarar görmüş olabiliyormuş.

Gelen ürüne göre de sizlere tekrar bilgilendirme sağlarım cuma günü gelecek gibi gözüküyor.
Aynı ürünü bu fiyattam aldım. Sadece kabul edilebilir ikinci el yazıyordu. Bakalım nasıl çıkacak bundan sonrası için tecrübe olur. Ürüne 475tl de bonus verdi

Geri