Phillips 2k monitörü satın aldım,durumuyla ilgili bilgim olmadan hızlıca stok bitmesin diye siparişi vermiş bulundum.
Amazon müşteri hizmetleriyle görüşme sağladığımda 1 sene amazon garantili ve 2 yıl phillips garantili ürün olduğunu ve 30 gün içerisinde iade işlemi sağlayabileceğimi belirtti.
Durum:kullanılabilir -kabul edilebilir
Üründe ölü piksel de olabilir yada kenarı çerçevesinde çizikler yada vuruklar olabileceğini belli etti dilediğimce iade edebileceğim konusunda destek oldu.
Yeni gibi ibareli ürünler ise genel olarak kutusunda depoda sorun yaşanan yada sorunsuz olup kullanıcı tarafından iade edilmiş fakat hiçbir eksiği olmayan ürünler olduğu bilgisini verdi.
Ölü piksel konusunda yeni gibi ibareli ürünlerde de sorun olabileceğini belirtti çünkü kutusu hiç açılmamış sadece zarar görmüş olabiliyormuş.
Gelen ürüne göre de sizlere tekrar bilgilendirme sağlarım cuma günü gelecek gibi gözüküyor.