🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam iyi de bir yerden duyduğuma göre onun kabloları kulak kısmının üstünden çıkıyormuş onlarda çabuk bozulma yapıyormuş sadece duyum ama
Öyle bir durum yok 3 yıldır aynı benzer kabloları üstten çıkan kulaklık kullanıyorum hiçbir şey olmadı.

Yeni gibi hocam bu ondan dolayı.
Sabahki de öyleydi reis hatırlıyorum arkadaşa attım hatta linkini ama al düşünme yoksa başkası çeker.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir durum yok 3 yıldır aynı benze kabloları üstten çıkan kulaklık kullanıyorum hiçbir şey olmadı.
Demek ki kullanım tarzından dolayı böyle bir sorun varmış hocam

ihtiyacımız olan ürünü alıp kutularını pert edip iade edip depoya düşmesini bekleyelim :D Bunu yapmaya yakında başlar bizim millet du bakalım amazon bu depo işinden ne zaman vazgeçecek
Her ürünün depoluk olduğunu sanmıyorum çoğunu Amazon firmaya iade ediyordur

Mükemmel durumda olan hiç kullanılmamış mı oluyor?

eski mesajlarımda logi mouse paylaştım mükemmel durumda yazan o şekilde geldi bana
Cloud 3 wireless yada onun gibi kelepir var mı hocam yav göremedim ben 13. Sayfadan sonra ilerlemiyor ürünler gözükmüyor bende

5 değil 1-5 arasıydı 5 ten fazla olursa zaten garantiye gönderir panelini değiştirir amazon sıfır ya da teşhir diye satar
philips msi ve asus 1-5 pikselli olanlar baya iyi fiyata gitti msi philips 4.7 asus rog 5.7
Bende öyle aldım 4k olanını stok yetişmediği için, gelince göreceğiz artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,590
Üyeler
185,288
Son üye
krmkhrmn
Geri