🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Alıntıyı görüntüle

Bu ürünler halen uygun ölü pikselsiz ikinci elde sahibinden de çok daha pahalılar bu fiyatlar kullanıcıya gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25 e rx 9070 var eğer buna %20 indirim gelirse kaçırmayın
Hocam 2k monitör alınır mı MSI laptop var FPS oyunları ve 2k hikayeli oyunlar için alcam iyi mi fiyatı değer mi ?

iade var mı bu ürünlerde
Var hocam. 30 gün aynı sistem iade hakkı var.

ben de aldım onu dayanamadım :D
Valla ben zorla aldım :D Teslimat yapılamıyor gibi bir şey diyordu müşteri hizmetleriyle görüştüm katalog hatalı bilmemne bir şey dediler sonra bildirdiler ilgili departmana 10-15dk sonra ürün kendiliğinden sepetime geldi direk sipariş ettim. Şansımıza temiz cihaz gelirse 4.6K ya bedava abi.

Hocam 2k monitör alınır mı MSI laptop var FPS oyunları ve 2k hikayeli oyunlar için alcam iyi mi fiyatı değer mi ?
Açıkçası ben beğendim 2k 240 hz olanını eğer acil değilse ve ölü piksel sizin için sorun değilse stokları bir bekleyin derim ha bir de kasım ayında her şey olabilir geçen yıl 2k ya barracuda x aldık sıfır vatandan bu yıl ikinci eli bile 2500 amazonda her şey olabiliyor açıkçası

Var hocam. 30 gün aynı sistem iade hakkı var.

Valla ben zorla aldım :D Teslimat yapılamıyor gibi bir şey diyordu müşteri hizmetleriyle görüştüm katalog hatalı bilmemne bir şey dediler sonra bildirdiler ilgili departmana 10-15dk sonra ürün kendiliğinden sepetime geldi direk sipariş ettim. Şansımıza temiz cihaz gelirse 4.6K ya bedava abi.
benzeri bana oldu önce alamadım sonra bir arkadaş buraya yazdı stok geldi alabildim diye öyle aldım ben de sonradan stok geldi ona

Açıkçası ben beğendim 2k 240 hz olanını eğer acil değilse ve ölü piksel sizin için sorun değilse stokları bir bekleyin derim ha bir de kasım ayında her şey olabilir geçen yıl 2k ya barracuda x aldık sıfır vatandan bu yıl ikinci eli bile 2500 amazonda her şey olabiliyor açıkçası
Bu Amazon Depo nun stokları tamamen random ya. Şanslıysan 3te1 fiyatına bile tertemiz ürün alabiliyorsun.

benzeri bana oldu önce alamadım sonra bir arkadaş buraya yazdı stok geldi alabildim diye öyle aldım ben de sonradan stok geldi ona
İnşallah şanslıyızdır temiz cihaz gelir. Ölü piksel vs. çıkmasın aşırı bir ışık sızması olmasın başka bir şey istemiyorum :D
Ümidim sadece kablo eksik diye bu fiyata satılıyor olmasından yana :D

Arkadaşlar mobilde olduğum için uygulamada nasıl açacağımı bulamadım rtx 4050-4060 düşük güçlü olmayan laptop arıyorum önerebilir misiniz

Acil değil sadece hiç bir şey de almayabilirim korkusu var hem monitörde yeni gibi yazıyor hem incelemesine baktım peformans sonuçları pek iyi değil gibi

Geri