Windows 11 pro satın alma

Reaksiyon skoru
10
Merhaba arkadaşlar yeni PC aldım 1 aylık Windows 11 sürümü varmış ben ondan sonra trendyoldan baktım 140 lira w11 pro yorumlarda herkes beğenmiş onu almayı düşünüyorum sorun olurmu nasıl olucak anlatır mısınız lütfen

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
olacağını zannetmem ama sağlam lisans gibi ömürlük mak keyler alın. Ben 2-3 yıldır sounsuz kullnıyorum 200-250 civarında ödeme yapmıştım

Deneme sürümü bitince noluyir peki öyle kullanmaya devam etsem

Merhaba arkadaşlar yeni PC aldım 1 aylık Windows 11 sürümü varmış ben ondan sonra trendyoldan baktım 140 lira w11 pro yorumlarda herkes beğenmiş onu almayı düşünüyorum sorun olurmu nasıl olucak anlatır mısınız lütfen
sağlamlisanstan aldım oem 300 lira falandı
ilk kod yanlış çıktı akşam yazdı sabah yolladılar hala kullanıyom 2 ay oldu mis gibi

Microsoft activation scrips ile etkinleştirme yapabilirsin. Aynı şey.

Şunu Yap Geç

Oyun performansı etkilermi mesela orda oyun modu falan var olurmu

bunu al gitsin 80tlcik vermeyecem diye bilgisayarın güvenliğini riske atma performans kaybı da yaşamazsın ama gerek yok bu kadar basit bir şey için

heplisans dan aldım geçen gün çok iyi 10dk da teslim edildi ve onay yaptım

Arka plan kişiselleşmez.Sağ altta etkinleştir yazısı olur.Seni etkilenenler bu kadar
kanka bende aynı sorunu yasıyorum ddıyelımkı bır sure deneme surumunde kullandım sonra normal 11 proya gectım oyunlar vb seyler sılınırmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,405
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri