Noysal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 431
iyimiş hocam bakalım ben arttırmaya çalışıcam limiti yoksa kapatırım bir işime yaramıyor çünkü.gelire 20k girmistim sanirim hatirlamiyorum kanit istemediler
iyimiş hocam bakalım ben arttırmaya çalışıcam limiti yoksa kapatırım bir işime yaramıyor çünkü.gelire 20k girmistim sanirim hatirlamiyorum kanit istemediler
Gelmesi imkansız gibi bisey şuraya baksana 40 yılda bir gelir ondada para yok 3k tek var bt kulaklik aldım aldım yoksa naneyi yedimStoklar her saniye tükeniyor. Yeni stoklar gelmez ise yakında biter.
samsung 2100 civarına düşüyorduŞu airpods bir daha düşse de alsam ya. Sahi bugün hangi bt kulakiçiler düştü
ne gibi bir sorun var hocamAldığım airpods pro 2 geldi, inanılmaz kötü bir kondisyondaydı direkt iadeye veriyorum.
hangi durumda aldınız acaba? kabul edilebilir mi yazıyordu?Aldığım airpods pro 2 geldi, inanılmaz kötü bir kondisyondaydı direkt iadeye veriyorum.
Hocam emin olum ben kredi kartı olaylarını sevmiyorum ama bahsettiğiniz bu olay aslında insanı zarar ettiriyor peşin 6 ay a bölecekken niye bir anda 10k veya 20l bir pc bileşenine ödeyeyim ki hem enflasyon ile beraber ödediğim miktar aslında azalıyorBen genelde para biriktirdiğimden öyle sorunum olmuyo. Sadece taksitli alınca aynı fiyata yavaş yavaş ödemek büyük avantaj sağlıyor enflasyonlu olan ortamda. Enflasyon olmasa yine dert değil.
Örnek olarak 10k’ya peşin alınca tam olarak 10k gidiyor ama 10k’ya 6 ay taksit ile aldığında enflasyondan dolayı 10k’dan daha az ödemiş oluyorsun. Bu durum koyuyor.
Anker vardı konuda. Belki duruyordur hala.Gelmesi imkansız gibi bisey şuraya baksana 40 yılda bir gelir ondada para yok 3k tek var bt kulaklik aldım aldım yoksa naneyi yedim![]()
son 2 stok kaldı acele edinhttps://amzn.eu/d/dIFOEBl
Bu ROG strix monitörden 6 stok var 27" 4k arayan varsa 12.300 e düşüyor ve peşin fiyatına 6 taksit var bence güzel fiyat. Bende MSI G274QPF-QD var 2k 165 hz çok memnunum ama 4k ya geçmek gibi bir hevesim de var acaba bunu alıp diğerini satsam mı diye düşünüyorum. 4k olanı çok ucuza getirmiş olurum
Öğrenci olsan 2k verirlerdihocam ben garanti kullaniyorum ogrenci de degilim calismiyorum 17.5 limit verdiler
L masa arıyorum aynı şekilde. 50 cm çok dar değil mi? En azından 60 cm beklerdim.Normal fiyatı 5 bin mi. Valla masam olmasa alırdım. L istiyordum ama yeni eve geçersek seneye artık.
Ürünün üstü çizik dolu sarı sarı lekeler felan var kulağıma takmaya yeltenmedim bile.ne gibi bir sorun var hocam