🔥İndirim Apple AirPods Pro 2 Kulaklık 6500₺🔥%50 İndirim AmazonDepo

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Önce AirPods'unu iCloud hesabın açık olan telefonuna bağla
Sonra internetten iCloud hesabından çıkış yap
Sonra Apple Warranty Check yazıp ilk sayfadan iCloud hesabına tekrar gir
Orada görebileceksin artık.
Hocam telefona bağladığında da orada garanti süresi yazıyor zaten :D

Ürünü bağladım . 7 kasım 2026 görünüyor garanti bitiş . nasıl yeni gibi adı altında satılan ürünün bu kadar kısa garanti kalabilir ? Depoda 10 ay mı kalır mı ?

Ürünü bağladım . 7 kasım 2026 görünüyor garanti bitiş . nasıl yeni gibi adı altında satılan ürünün bu kadar kısa garanti kalabilir ? Depoda 10 ay mı kalır mı ?
Görünüş olarak yeni gibi.

Amazon depo ürünleri 1 yıl garantili yazmışlardı bir yerde. Muhtemelen Apple değil Amazonla iletişime geçersin olası bi sıkıntıda.
Onun dışında kondisyon olarak nasıl? Benimki de dağıtımda ama ne alakaysa farklı ilçede görünüyor Aras kargo arabası, akşama gelir herhalde.

Amazon depo ürünleri 1 yıl garantili yazmışlardı bir yerde. Muhtemelen Apple değil Amazonla iletişime geçersin olası bi sıkıntıda.
Onun dışında kondisyon olarak nasıl? Benimki de dağıtımda ama ne alakaysa farklı ilçede görünüyor Aras kargo arabası, akşama gelir herhalde.
kulaklıklar temiz kullanılmamış gibi ama kulaklık kutusunda kılcal çizikler mevcut . Amazon ile iletişime geçtim depo ürünleri 1 yıl garantilidir diye dönüş yaptılar .ürün iki yıl kapsamında değilmiş. Depoda kaldığı veya ne zaman iade edildiği bilgisi yok .

Arkadaşın ürün geldi kutu baya kötü ürünün sesi kısık geliyormuş

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,121
Üyeler
183,064
Son üye