Series s'te oyun performansları

Reaksiyon skoru
1
merhaba, geçenlerde bir konu açmıştım series s alınır mı gibisinden. 3-4 gün once aldım ve aldıgımdan beri birtakım oyunları oynuyorum güzel şekilde(eafc 25, valhalla, exp33 gibi). şimdi gamepassin de zamlanmasıyla birlikte daha onceden de oynadığım ama bazılarını yarıda bıraktığım bazılarını tekrar oynamak istedigim oyunları almak istiyorum. bu konsolda oynayan varsa rdr2 ve souls oyunları series s'te keyifli bir oynanış sunuyor mu yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
merhaba, geçenlerde bir konu açmıştım series s alınır mı gibisinden. 3-4 gün once aldım ve aldıgımdan beri birtakım oyunları oynuyorum güzel şekilde(eafc 25, valhalla, exp33 gibi). şimdi gamepassin de zamlanmasıyla birlikte daha onceden de oynadığım ama bazılarını yarıda bıraktığım bazılarını tekrar oynamak istedigim oyunları almak istiyorum. bu konsolda oynayan varsa rdr2 ve souls oyunları series s'te keyifli bir oynanış sunuyor mu yardımcı olursanız sevinirim
Rdr2 1080p bile çalışmıyor. 800p 30fps falan

Grafik yada FPS takmiyorsan sıkıntı yok zaten kol ile oynamaya alışınca sen akıcı bir şekilde oyunu göreceksin zamanında bende alacaktım PC nasip oldu bize hehe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rdr2 1080p bile çalışmıyor. 800p 30fps falan
Doğru da FPS fark edilmiyor ki 800p pikseli kim Sayar Yeter ki oyun oynasin 😁

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
rdr2 sarmıyor akıcı olmadığı için yani benim hoşuma gitmemişti

Grafik yada FPS takmiyorsan sıkıntı yok zaten kol ile oynamaya alışınca sen akıcı bir şekilde oyunu göreceksin zamanında bende alacaktım PC nasip oldu bize hehe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru da FPS fark edilmiyor ki 800p pikseli kim Sayar Yeter ki oyun oynasin 😁
bilgisayarda rdr2yi 50 60 fpslerde oynamıştım ama grafikler biraz çamur gibiydi haliyle. yarıda bırakmıştım zaten o yüzden burda daha güzel gorünürse konsoldan oynayıp bitirmek istiyorum. pcde'de gamepadden oynamıştım alışkanlığım var

series x satabilirim uygun fiyata
şarj edilebilir pili de var
2 orjinal kollu
hepsi kutulu
Konsol 2028 e kadar garantili
fiyat 28 bin

series x satabilirim uygun fiyata
şarj edilebilir pili de var
2 orjinal kollu
hepsi kutulu
Konsol 2028 e kadar garantili
fiyat 28 bin
yok teşekkür ederim, konsola ayıracak 28k bütçem olsaydı ps5'ten yana tercih yapardım sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri