🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Şu an kullandığım mouse keris ace hocam o yüzden sordum, geçen sene haziranda 4.5 gelmişti geri ödeme kampanyası ile. Ona göre kullanacağım ve ya kullanmayacağım stok gelmişken alayım demiştim.

Keris Ace de kablosuz 8k veriyor bu arada.
Gpx2 de kablosuz 8k veriyorsa elime daha uygun olacağını düşünüyorum şu an verdim bu kararı :D Bir de 3.400e uygun geldi
O da veriyorsa 8khz eşdeğer mouselar eline uyanı almak mantıklı bu fiyata beleş gpx2 çünkü

Ben hiçbir zaman ampul güzellemesi yapmadım Hatay'dan ben de biliyorum gemi gemi ihracat olduğunu
Yok sen öylesin demedim dostum bu boykot meselesini siyasete çekenler için söyledim. Bazı markalar kesinlikle boykot edilmeli bir tane firma var her ürününe palm yağı koyuyor çekirdeğini koyuyor çekirdeğini öpüp hibritini vs koyuyor mesela o tip firmalar kesin boykot ama amazonu boykot etmemiz ancak içeride ki yerel ticari firmalara yarar. Amazonu savunmuyorum o bana iyi fiyat sunuyor

Amazon ve Google, İsrail ordusuna ve hükümetine bulut hizmetleri sağlamak amacıyla 1,2 milyar dolarlık bir sözleşme olan Project Nimbus üzerinde birlikte çalışıyor. Bu teknoloji, Filistinlilerin daha fazla gözetlenmesine ve yasa dışı veri toplanmasına olanak tanıyarak, İsrail'in Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşimlerinin genişletilmesini kolaylaştırıyor ayrıca, Amazon’un CEO’su Andy Jassy, 10 Ekim 2023’te Twitter hesabından yaptığı bir açıklamada, İsrail askerlerinin yanında olduğunu ve İsrail’e destek vermek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

Lütfen vebale girmeyin dostlar, teşekkürler
Aldığımız ürünlerden para kazandığını zannetmiyorum

Eğer bu güvenlik bantlarını amazon bu kadar mükemmel çekmediyse sıfır bu ürün. Akşam maç sonrası takar denerim bi. Kutuda watt bilgisi yok. Muhtemelen 20w falandır.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç rampage klavyem olmadı ki :peeposad: .
Hocam çok ihtişamlı duruyor birde ses testi geri bildirimi yapın miss hayırlı olsun ❤️

Tabi,başlamamak en iyisi ama o da bir bağımlılık kasten kola alan ile sigara alanı bir tutamam ama sigara markasında da alternatif var west ve camel gibi

Biliyorum ondan dolayı ublock ile sitedeki reklamları kapatıyorum
Ama sonuçta sağlayıcıyı kullanıyorsun para kazanıyorlar sığ bir bakış açısı olduğunu düşünüyorum. Günün sonunda hizmet sağlamadan bile deniz altından kablonun geçmesi o ülkenin para kazanmasını sağlar :D Düşüncene saygım var sadece olanı söylüyorum

O da veriyorsa 8khz eşdeğer mouselar eline uyanı almak mantıklı bu fiyata beleş gpx2 çünkü
Teşekkür ederim hocam, oled geldi mi ? Fotoğraflar mısın bana onu içimde kaldı :D onu istiyorum kesinlikle istiyorum :D

arkadaşlar sepette %20 ile 9600tlye düşüyor. alınır mı? 6600xt kullanıyorum geçilir mi?
IMG_0424.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,351
Üyeler
184,434
Son üye
bar4nnk
Geri