Berke8687
80+
- Reaksiyon skoru
- 166
Neden sazan avı olsun herkes fiyatı görerek aldı beğenmeyen iade ederKasım öncesi güzel sazan avı yapmışlar.
Neden sazan avı olsun herkes fiyatı görerek aldı beğenmeyen iade ederKasım öncesi güzel sazan avı yapmışlar.
Hocam bi kutuyu açsaydın sonra verirler parayıparamı geri istiyorum
Hahahah loading broMSI 2k monitör stok bittibiz düşünene kadar
Apple'da sıfır ürünler indirime sık sık girmiyor zaten. Kasım ayını çok büyütüyorsunuz klasik airfry indirimi falan olur onun dışı sistemlerde üç beş indirim, parçalarda iki üç indirim fiyasko.Neden bulamayasın hocam. Bunları sıfır ürenlerle karıştırmayın.
cok ıyıymısBahsettiğim cihaz zaten m4 ve ssd 512gb, 256gb değil. İyi fiyattı.
Sıfır girecek demedim ki. Yine amazon depoda olacakApple'da sıfır ürünler indirime sık sık girmiyor zaten. Kasım ayını çok büyütüyorsunuz klasik airfry indirimi falan olur onun dışı sistemlerde üç beş indirim, parçalarda iki üç indirim fiyasko.
aynen öyle sıfırı 11k olan ürün nasıl 6.5a düşsün düşse düşse 9 olur o da maksimum yani fiyat grafiğinde gözükmüyor bile o fiyatlarApple'da sıfır ürünler indirime sık sık girmiyor zaten. Kasım ayını çok büyütüyorsunuz klasik airfry indirimi falan olur onun dışı sistemlerde üç beş indirim, parçalarda iki üç indirim fiyasko.
MSI 2k monitör stok bittibiz düşünene kadar
iphone 8 plus kılıfı. Stokta olması bile mucizeBu, uzun süre beklemiş plastiklerde görülen bir belirtidir. Daha ileri seviyelerinde plastik dökülmeye ve kopmaya başlar. Ürün sıfır olabilir ama çok uzun süre beklediği için yaşlanmış ve bu şekilde görünüyordur.
Belki aralık ayında olur dediğiniz. Kasımda satılanlar iade edilecek, depoda düzenleme yapılıp bunlar satış listesine girecek vs derken 2026yı bile bulabilir.Sıfır girecek demedim ki. Yine amazon depoda olacak
Miss yine kelepir zamanıBelki aralık ayında olur dediğiniz. Kasımda satılanlar iade edilecek, depoda düzenleme yapılıp bunlar satış listesine girecek vs derken 2026yı bile bulabilir.