🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Neden bulamayasın hocam. Bunları sıfır ürenlerle karıştırmayın.
Apple'da sıfır ürünler indirime sık sık girmiyor zaten. Kasım ayını çok büyütüyorsunuz klasik airfry indirimi falan olur onun dışı sistemlerde üç beş indirim, parçalarda iki üç indirim fiyasko.

Arkadaşlar telefonlara girer girmez nasıl bakabilirim? Teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.

Apple'da sıfır ürünler indirime sık sık girmiyor zaten. Kasım ayını çok büyütüyorsunuz klasik airfry indirimi falan olur onun dışı sistemlerde üç beş indirim, parçalarda iki üç indirim fiyasko.
Sıfır girecek demedim ki. Yine amazon depoda olacak

aynen öyle sıfırı 11k olan ürün nasıl 6.5a düşsün düşse düşse 9 olur o da maksimum yani fiyat grafiğinde gözükmüyor bile o fiyatlar

MSI 2k monitör stok bitti :kekw: biz düşünene kadar

Üzülmenize çok gerek yok. Genel olarak monitörlerin gamutları kötüydü zaten iki gündür uygun fiyatlı olanlarda. Yine gelir. İtopyada 7.000e Philips Evnia var 27inç 2k ve 180hz. Bunu bilerek hareket etmek lazım ama amazonda da istediğiniz gibi iade yaparsınız. İtopya tek ölü piksele iade değişim yapar mı bilmem ama 2 kez monitör aldım ölü piksel çıkmadı orada.

Bu, uzun süre beklemiş plastiklerde görülen bir belirtidir. Daha ileri seviyelerinde plastik dökülmeye ve kopmaya başlar. Ürün sıfır olabilir ama çok uzun süre beklediği için yaşlanmış ve bu şekilde görünüyordur.
iphone 8 plus kılıfı. Stokta olması bile mucize :). Tiner denedim düzelmedi fakat sentetik tiner ile baya kullanılacak hale geldi. Kırmızı oldu bez. Kutunun boyası işlemiş.

Belki aralık ayında olur dediğiniz. Kasımda satılanlar iade edilecek, depoda düzenleme yapılıp bunlar satış listesine girecek vs derken 2026yı bile bulabilir.
Miss yine kelepir zamanı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,027
Üyeler
184,372
Son üye
Berkay016
Geri