🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

beyler bu hyperx cloud stinger 2 de Kabul edilebilir durumda diyor ne oluyor o dts kodu fln ne kadar kalmıştır acaba sıfır fıyatı 2.9k 1.6k ya geliyor
Kanka kolpa sıfır hiç o kadar olmadı sıfırını ben 1 k ya aldım açmadım kutuyu duruyor kenarda yedek

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Yurt dışında bunları 10-5-1 dolar günlerinde satıyorlar. Kötü ürünler para etmiyor :). İyileri de 10 dolar veya 5 dolara gidiyor. Bize ise %20 düşüğüne satıyorlar. Peynir ekmek gibi kalmıyor ürün. Kısacası biz kazandık sanıyoruz ama :).
Şuda bir gerçek ki iade şansı var. Bu da iyi bir şey.
aynen hocam en azından o var :D para çöp olmuyor , iyi gelirse şansa uyguna ürün almış oluyoruz o açıdan güzel

S
yani skatezleri zaten kötü benimkinde de çizik vardı çok az kullansan bile oluyor o söküp yeni taktım
Skatez değişiyor mu ayrıca mouse dan anlıyorsan razer viper v3 alınır mı yoksa loginin bu mouse u iyi mi bende rampage zenith pro var

Ama sonuçta sağlayıcıyı kullanıyorsun para kazanıyorlar sığ bir bakış açısı olduğunu düşünüyorum. Günün sonunda hizmet sağlamadan bile deniz altından kablonun geçmesi o ülkenin para kazanmasını sağlar :D Düşüncene saygım var sadece olanı söylüyorum
Onu da araştırdım aylık veya yıllık bazda ödeniyor site sahibi tarafından kullanıcı başına değil yani bunda benim sorumluluğum yok

S

Skatez değişiyor mu ayrıca mouse dan anlıyorsan razer viper v3 alınır mı yoksa loginin bu mouse u iyi mi bende rampage zenith pro var
elbette değişiyor viper v3 ile çok benzer ürünler ben gpx tercih ediyorum skatez olarak da dot skatez almanı öneririm istediğin kadar takabilirsin öneri olarak da esptiger tiger ice v2 dot ve obsidian dot diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech G Pro X Superlight 2 için Hoverpad V3 Mouse Skate https://share.google/GrBxe0MEBt4jq8S6d
ben böyle kullanıyorum mesela

Ekler

• IMG_1226.webp
    IMG_1226.webp
    83.2 KB · Hit: 102
şuan heryerde 2.9k kanka valla o kadar verilmez zatende kulaklık 2 yıl 7.1 desteği veriyor alınmaz aslında
ha birde o destek temi sınırlı bende dts yazınca önemsiz sandım

şuan heryerde 2.9k kanka valla o kadar verilmez zatende kulaklık 2 yıl 7.1 desteği veriyor alınmaz aslında
neyse ben 1000 tl ye aldım sorun yokta

elbette değişiyor viper v3 ile çok benzer ürünler ben gpx tercih ediyorum skatez olarak da dot skatez almanı öneririm istediğin kadar takabilirsin öneri olarak da esptiger tiger ice v2 dot ve obsidian dot diyebilirim

viper v3 pro çok dAHA İYİ BENCE

usta skatesleri söktükten sonra ne ile temizledin

Geri