Hocam yeni gibileri 300 400 daha pahalı satılıyordu bence onları almak daha mantıklıydı iyi durumda yazıyor ama ekstra sıkıntısı çıkabilir ama hala bu paraya bedava gibi bu mouseSizin fikriniz nedir hocam
Hocam yeni gibileri 300 400 daha pahalı satılıyordu bence onları almak daha mantıklıydı iyi durumda yazıyor ama ekstra sıkıntısı çıkabilir ama hala bu paraya bedava gibi bu mouseSizin fikriniz nedir hocam
Benzer çok ayar denedim hocam da başta default ayarlarda müzik için kötü olsa da oyunlarda deneyince ayak sesleri net geliyordu hoşuma gitti ama NGENUITY yükleyince bozuldu. NGENUITY kaldırdım ama bir daha eskisi gibi olmadı windowsdaki ses ayarları da değişti düzeltemedim. İlk taktığımda windows ses ayarları kısmında kulaklıkta bu ayar çıkıyordu sesleri eşitliyordum oyunlarda iyi oluyordu ama o da kayboldu.Paylaştığım cloud 3 wireless ayar tavsiyesi konusundaki ayarlarını yapıp dener misin?
https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-iii-wireless-ayar-tavsiyesi.1164250/
Kötü değil ses çok düz. Tam film dizi video izlemelik. Ekolayzır ile aşırı keyif veren sese ulaşabiliyor iken ve bunu kendi anker mobil uygulamasından yapabiliyorken neden yapmayalım kiDefault çok mu kötü?
bayadir ilanda bu da sasirtici bi sekildetek stok kalmış
tplink iyidir bilal beyDostlar router lazım sadece ethernet kablosunu uzatıp bir de wifi olarak kullanmak istiyorum aynı odada o kadar, basit bir şey yeterli yani, şu ikisi nasıl bilen var mı?
TP-Link Archer C6, AC1200 Mbps Kablosuz MU-MIMO Wi-Fi Router, 4 Gigabit LAN Bağlantı Noktası, Beamforming, WPA3, Access Point Modu, Ebeveyn Denetimleri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link Archer C6, AC1200 Mbps Kablosuz MU-MIMO Wi-Fi Router, 4 Gigabit LAN Bağlantı Noktası, Beamforming, WPA3, Access Point Modu, Ebeveyn Denetimleri : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMercusys MW301R, 300Mbps Wireless N Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mercusys MW301R, 300Mbps Wireless N Router : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Konu üzerinden de cevaplayabilirsiniz.
Dostlar 100mbps internet var, bir tane kablodan gelen interneti hem wifi için, hem de ethernet için kullanmak istiyorum. 500 tl civarı işimi görecek router öneriniz var mı?
- B1L0
- Cevaplar: 8
- Forum: Modem-Router
geçen yuzde yirmi indirim yoktu bunda suanda var. o indirim neye gore olup olmuyor anlamıyorumbayadir ilanda bu da sasirtici bi sekilde
Durumunda kullanılmış kabul edilebilir yazıyor. Böyle diyenler nasıl oluyoKraken v4 4k verilir arkadaşlar
Rengi güzelmiş.Dualsense bilcom 3500 A geliyor
Bak ya soğumaya başlıyorum üründenKötü değil ses çok düz. Tam film dizi video izlemelik. Ekolayzır ile aşırı keyif veren sese ulaşabiliyor iken ve bunu kendi anker mobil uygulamasından yapabiliyorken neden yapmayalım kiEkolayzır hafızada kalıyor bir de.