🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Paylaştığım cloud 3 wireless ayar tavsiyesi konusundaki ayarlarını yapıp dener misin?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-iii-wireless-ayar-tavsiyesi.1164250/
Benzer çok ayar denedim hocam da başta default ayarlarda müzik için kötü olsa da oyunlarda deneyince ayak sesleri net geliyordu hoşuma gitti ama NGENUITY yükleyince bozuldu. NGENUITY kaldırdım ama bir daha eskisi gibi olmadı windowsdaki ses ayarları da değişti düzeltemedim. İlk taktığımda windows ses ayarları kısmında kulaklıkta bu ayar çıkıyordu sesleri eşitliyordum oyunlarda iyi oluyordu ama o da kayboldu.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-03 121639.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-03 121639.webp
    20.1 KB · Hit: 73
Default çok mu kötü?
Kötü değil ses çok düz. Tam film dizi video izlemelik. Ekolayzır ile aşırı keyif veren sese ulaşabiliyor iken ve bunu kendi anker mobil uygulamasından yapabiliyorken neden yapmayalım ki:) Ekolayzır hafızada kalıyor bir de.

Dostlar router lazım sadece ethernet kablosunu uzatıp bir de wifi olarak kullanmak istiyorum aynı odada o kadar, basit bir şey yeterli yani, şu ikisi nasıl bilen var mı?

Konu üzerinden de cevaplayabilirsiniz.
tplink iyidir bilal bey

Kötü değil ses çok düz. Tam film dizi video izlemelik. Ekolayzır ile aşırı keyif veren sese ulaşabiliyor iken ve bunu kendi anker mobil uygulamasından yapabiliyorken neden yapmayalım ki:) Ekolayzır hafızada kalıyor bir de.
Bak ya soğumaya başlıyorum üründen 🥲🥲

Geri