Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,780
KARACANIN hocam sıfırı 4200 4300 dü 2600 e aldımMeyve sıkacağına bakabilir miyim
KARACANIN hocam sıfırı 4200 4300 dü 2600 e aldımMeyve sıkacağına bakabilir miyim
İptal olduğu hakkında fikrim yoktu hocam. Amazon bu sonuçta hata yaptık dönüş yok diyip 50k ya verebileceklerini düşündüm. Amazon insana bunu dedirttirebilen bi firma.Iptal hocam onlar.Sizce 100k telefonu 50k ya satarlar mi o kadsr degil
niye hacı nolduKurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir grup imha edilmeli.
İki uç kuruşa ucuza almaya çalışan garibanlar burada link bekliyor işte. Bende boşuna beklemesinler malum grupları kovalasınlar diye uyandırmaya çalışıyorum zaten.Galiba bu paylaşımım botçuları rahatsız etti yıllardır mesaj atmayanlar gelmeye başladı.
Ulan gariban iki üç kuruş ucuza almaya çalışan adamlar faydalansın siz zaten sıfırları anında bitiriyorsunuz. Kullanıcı ve ufak tekef para kazanmak için al satçı arkadaşlara hayırlı olsun botçular hakka giriyorsunuz yapmayın ne alıyorsanız alın alana engele olmayın.
ne kadara geldi hocamAlıntıyı görüntüle
geldi yeni gibi yazıyordu üzeri sadece tozluydu kutu açılmamış daha önceden, ben açtım. Kutuda da sorun yoktu. Sıfır göndermişler şans işi biraz sanırım
erkek adamın pembe klavyesi mikrofonu olurAlıntıyı görüntüle
geldi yeni gibi yazıyordu üzeri sadece tozluydu kutu açılmamış daha önceden, ben açtım. Kutuda da sorun yoktu. Sıfır göndermişler şans işi biraz sanırım
eh işte alınabilir9.nesil x box kol 2460 tl alınır mı?
Burada görüp alan çok fazla kişi oldu eski mesajlara tek tek bakabilirsin bir de merak edip soranlar oldu nasıl geldi diye elbette gruplarda daha önceden görenler vardır ama bazılarını ben bile sonradan ya da gruplardan önce gördüm ve aldım ikinci el kategorisi tamamen ŞANS işiİki uç kuruşa ucuza almaya çalışan garibanlar burada link bekliyor işte. Bende boşuna beklemesinler malum grupları kovalasınlar diye uyandırmaya çalışıyorum zaten.
4475ne kadara geldi hocam
ben de logitech mx master 3s bekliyorum mouse dün 1880 e vardı yemişler lift olanı beğendim ucuzken alıp denemek istiyorumfull size manyetic klavye gelirmi![]()
![]()
hayallere bak.
Katılıyorum. Stoklar az olmasına rağmen buradan çok fazla alan oldu.Burada görüp alan çok fazla kişi oldu eski mesajlara tek tek bakabilirsin bir de merak edip soranlar oldu nasıl geldi diye elbette gruplarda daha önceden görenler vardır ama bazılarını ben bile sonradan ya da gruplardan önce gördüm ve aldım ikinci el kategorisi tamamen ŞANS işi