🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Iptal hocam onlar.Sizce 100k telefonu 50k ya satarlar mi o kadsr degil
İptal olduğu hakkında fikrim yoktu hocam. Amazon bu sonuçta hata yaptık dönüş yok diyip 50k ya verebileceklerini düşündüm. Amazon insana bunu dedirttirebilen bi firma.

36k'ya alınan düz 16'da mı iptal olmuş?

1759488736849.webp

geldi yeni gibi yazıyordu üzeri sadece tozluydu kutu açılmamış daha önceden, ben açtım. Kutuda da sorun yoktu. Sıfır göndermişler şans işi biraz sanırım

Galiba bu paylaşımım botçuları rahatsız etti yıllardır mesaj atmayanlar gelmeye başladı. :kekw:
Ulan gariban iki üç kuruş ucuza almaya çalışan adamlar faydalansın siz zaten sıfırları anında bitiriyorsunuz. Kullanıcı ve ufak tekef para kazanmak için al satçı arkadaşlara hayırlı olsun botçular hakka giriyorsunuz yapmayın ne alıyorsanız alın alana engele olmayın.
İki uç kuruşa ucuza almaya çalışan garibanlar burada link bekliyor işte. Bende boşuna beklemesinler malum grupları kovalasınlar diye uyandırmaya çalışıyorum zaten.

İki uç kuruşa ucuza almaya çalışan garibanlar burada link bekliyor işte. Bende boşuna beklemesinler malum grupları kovalasınlar diye uyandırmaya çalışıyorum zaten.
Burada görüp alan çok fazla kişi oldu eski mesajlara tek tek bakabilirsin bir de merak edip soranlar oldu nasıl geldi diye elbette gruplarda daha önceden görenler vardır ama bazılarını ben bile sonradan ya da gruplardan önce gördüm ve aldım ikinci el kategorisi tamamen ŞANS işi

full size manyetic klavye gelirmi :D :D :D hayallere bak.

Burada görüp alan çok fazla kişi oldu eski mesajlara tek tek bakabilirsin bir de merak edip soranlar oldu nasıl geldi diye elbette gruplarda daha önceden görenler vardır ama bazılarını ben bile sonradan ya da gruplardan önce gördüm ve aldım ikinci el kategorisi tamamen ŞANS işi
Katılıyorum. Stoklar az olmasına rağmen buradan çok fazla alan oldu.

Geri