- Reaksiyon skoru
- 150
1800 hocamKaça geldi hocam fiyat?
1800 hocamKaça geldi hocam fiyat?
Bi alanilirsem bir şey %100 yaparımArkadaşlar yeni bilgi geçeyim misal aldığınız ürün yeni gibi ama ürün ayrıntısında bahsedilmeyen kusurlar buldunuz donanımsal yazılımsal vesaire ama bahsedilmemis ayrıntı olarak bunu bildirip müşteri hizmetlerinden müşteri memnuniyeti açısından ödediğiniz tutarın üzerinden %10-20 ye kadar kısmı ücret iadesi alıp ürünü kullanmaya devam edebiliyorsunuz ama bu işlem olduktan sonra ürünü geri iade hakkınız yanıyor.
hocam iade süresi kaç gündüArkadaşlar yeni bilgi geçeyim misal aldığınız ürün yeni gibi ama ürün ayrıntısında bahsedilmeyen kusurlar buldunuz donanımsal yazılımsal vesaire ama bahsedilmemis ayrıntı olarak bunu bildirip müşteri hizmetlerinden müşteri memnuniyeti açısından ödediğiniz tutarın üzerinden %10-20 ye kadar kısmı ücret iadesi alıp ürünü kullanmaya devam edebiliyorsunuz ama bu işlem olduktan sonra ürünü geri iade hakkınız yanıyor. @thepublicman
O nası olcakmışBi alanilirsem bir şey %100 yaparım
30hocam iade süresi kaç gündü
2500 kusure aldımBeyler Leviathan'ı alan kimdi ya, kaça düşmüştü hatırlayan yok mu?
30 gün 1 yıl içinde de garanti var garanti dediği de ürünü iade edebilme hakkına sahipsinhocam iade süresi kaç gündü
Abi cidden milletimize şaşırmadan edemiyorum. Dediğin gibi kontrol edilmesi gerek noramlde. İncehesap, vatan olsa bakıyolarda amazonun tuzu kuruLogitech g pro x2 superlight geldi alıcısını çalmışlar kutudan alıcı çıkmadı. Bu iadeleri alırken kontrol etmiyorlar mı ya bir de yeni gibi yazıyordu
Aynen benim mouse da böyle çıktı iade ettimLogitech g pro x2 superlight geldi alıcısını çalmışlar kutudan alıcı çıkmadı. Bu iadeleri alırken kontrol etmiyorlar mı ya bir de yeni gibi yazıyordu
Bendede koruma plastiği USB nin ve klavyenin çalınmış birde stiker ayrıca tuşları bozmuş eleman çift basma tutukluk yapma ve etkinlesmeme sorunu var klavyenin ürün yeni gibi birdeAbi cidden milletimize şaşırmadan edemiyorum. Dediğin gibi kontrol edilmesi gerek noramlde. İncehesap, vatan olsa bakıyolarda amazonun tuzu kuru![]()
1370e glorious model d2 pro 1k aldım hocam bugünMax 1.5k ya kadar en mantıklı maus hangisi acaba deathedder v3 kablolu alayım mı
Bence yoğunluktan karışmıştır hocam, ben 4.6k ya msi 2k monitör aldım kabul edilebilir diyordu, sıfır hiç kullanılmamış kutu içeriği eksiksiz her şey sağlam sadece 1 tane piksel sorunu olan monitör geldiAbi cidden milletimize şaşırmadan edemiyorum. Dediğin gibi kontrol edilmesi gerek noramlde. İncehesap, vatan olsa bakıyolarda amazonun tuzu kuru![]()