🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Arkadaşlar yeni bilgi geçeyim misal aldığınız ürün yeni gibi ama ürün ayrıntısında bahsedilmeyen kusurlar buldunuz donanımsal yazılımsal vesaire ama bahsedilmemis ayrıntı olarak bunu bildirip müşteri hizmetlerinden müşteri memnuniyeti açısından ödediğiniz tutarın üzerinden %10-20 ye kadar kısmı ücret iadesi alıp ürünü kullanmaya devam edebiliyorsunuz ama bu işlem olduktan sonra ürünü geri iade hakkınız yanıyor. @thepublicman

Arkadaşlar yeni bilgi geçeyim misal aldığınız ürün yeni gibi ama ürün ayrıntısında bahsedilmeyen kusurlar buldunuz donanımsal yazılımsal vesaire ama bahsedilmemis ayrıntı olarak bunu bildirip müşteri hizmetlerinden müşteri memnuniyeti açısından ödediğiniz tutarın üzerinden %10-20 ye kadar kısmı ücret iadesi alıp ürünü kullanmaya devam edebiliyorsunuz ama bu işlem olduktan sonra ürünü geri iade hakkınız yanıyor.
Bi alanilirsem bir şey %100 yaparım

Arkadaşlar yeni bilgi geçeyim misal aldığınız ürün yeni gibi ama ürün ayrıntısında bahsedilmeyen kusurlar buldunuz donanımsal yazılımsal vesaire ama bahsedilmemis ayrıntı olarak bunu bildirip müşteri hizmetlerinden müşteri memnuniyeti açısından ödediğiniz tutarın üzerinden %10-20 ye kadar kısmı ücret iadesi alıp ürünü kullanmaya devam edebiliyorsunuz ama bu işlem olduktan sonra ürünü geri iade hakkınız yanıyor. @thepublicman
hocam iade süresi kaç gündü

Logitech g pro x2 superlight geldi alıcısını çalmışlar kutudan alıcı çıkmadı. Bu iadeleri alırken kontrol etmiyorlar mı ya bir de yeni gibi yazıyordu

Logitech g pro x2 superlight geldi alıcısını çalmışlar kutudan alıcı çıkmadı. Bu iadeleri alırken kontrol etmiyorlar mı ya bir de yeni gibi yazıyordu
Abi cidden milletimize şaşırmadan edemiyorum. Dediğin gibi kontrol edilmesi gerek noramlde. İncehesap, vatan olsa bakıyolarda amazonun tuzu kuru :kekw:

Aynen benim mouse da böyle çıktı iade ettim
Şimdi o led mönitörün kabloları eksik diyip yüzde 20 alırım sanırım hahhaa

Abi cidden milletimize şaşırmadan edemiyorum. Dediğin gibi kontrol edilmesi gerek noramlde. İncehesap, vatan olsa bakıyolarda amazonun tuzu kuru :kekw:
Bendede koruma plastiği USB nin ve klavyenin çalınmış birde stiker ayrıca tuşları bozmuş eleman çift basma tutukluk yapma ve etkinlesmeme sorunu var klavyenin ürün yeni gibi birde

Bence yoğunluktan karışmıştır hocam, ben 4.6k ya msi 2k monitör aldım kabul edilebilir diyordu, sıfır hiç kullanılmamış kutu içeriği eksiksiz her şey sağlam sadece 1 tane piksel sorunu olan monitör geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,405
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri