YKS Sınavı Hakkında.

Ekim ayinda Yks çalışmaya başlayacağım hazirana kadar 50-100.000 sıralama gelir mi? Eşit ağırlık alanı üzerindeyim ayrıca temelim yok bu sene 850.000 sıralama yaptım Eşit ağırlıkta☹️
çalışmaya başladınmı kankam aynı sıralamayı yapmışız bende 860k yaptım bu sene günde min 5 saat çalışıyorum hedef ilk 100k inşallah olur olmazsada Allah büyüktür bakarız.

çalışmaya başladınmı kankam aynı sıralamayı yapmışız bende 860k yaptım bu sene günde min 5 saat çalışıyorum hedef ilk 100k inşallah olur olmazsada Allah büyüktür bakarız.
Ders ders nasıl başlayacağım hakkında yararlı olduğunu düşündüğüm bir program hazırladım.Listede yer alan kaynakları alıp, yoğun bir çalışma yapacağım inşallah en kısa sürede.

Gömdüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oğuz usta'nın tyt hakkında videoları var, onu esas alarak oluşturdum.
ders çalışacaksan oyunları bilgisayarı bu sene bir kenara bırakmalısın bende vardı masaüstü sistem sattım tablet aldım. üniversiteyi kazanırsam en kral bilgisayarı dizerim zaten veya sağlam bir laptop alırım

ders çalışacaksan oyunları bilgisayarı bu sene bir kenara bırakmalısın bende vardı masaüstü sistem sattım tablet aldım. üniversiteyi kazanırsam en kral bilgisayarı dizerim zaten veya sağlam bir laptop alırım
Maalesef bilgisayarım yok ve almayada bu aralar fazla meilliyim.Ekran kartı olmadığından ve internetim kötü olduğundan dolayı sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.Bu yaşta olmayacakta ne zaman olucak?Üniversite kazanınca da ekran kartı ilavesi yapıp taşırım.

En azından ders çalışırken konuları pc'den dinlerim bir sıkıntı çıkarmaz.Tablet desem geçende kırmıştım, laptop desem kendimi enayi gibi hissediyorum.

En azından ders çalışırken konuları pc'den dinlerim bir sıkıntı çıkarmaz.Tablet desem geçende kırmıştım, laptop desem kendimi enayi gibi hissediyorum.
sen bilirsin mezun senendeysen bu senede olmazsa 2.mezunu kaldırabilecekmisin benim bu sene ilk mezunum bu sene oldu oldu olmadı gelen sıralama ile bir yerleri yazacağım mentalim bir mezun senesini daha kaldırmaz

sen bilirsin mezun senendeysen bu senede olmazsa 2.mezunu kaldırabilecekmisin benim bu sene ilk mezunum bu sene oldu oldu olmadı gelen sıralama ile bir yerleri yazacağım mentalim bir mezun senesini daha kaldırmaz
Hocam tablet almaya karar verdim.😀
Bu tablet nasıldır?

Hocam tablet almaya karar verdim.😀
Bu tablet nasıldır?
adına sevindim en iyisini yapıyorsun bu tablet mükemmel abimde pad 10 var gayet iyi bir tablet bendede ipad a16 var onada bakabilirsin ama kalemle kılıfla 20k yı devirir

Geri