🔥İndirim Havit Gamenote GK50 Mikrofon 873₺🔥

Lloydˢᵗᵉʳ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
293

Ekran görüntüsü 2025-10-04 003743.webp

75₺ kuponuyla fiyat 873₺. Peşin fiyatına 3 taksit imkanı var.
75₺ kuponuyla fiyat 873₺.

Ekran görüntüsü 2025-10-04 003718.webp

Peşin fiyatına 3 taksit imkanı var (Maksimum ve Bankkart hariç). Mikrofon Pro versiyonun aynısı, boom arm yerine masaüstü standı ile geliyor.
Bu bütçedeki kısıtlı seçeneklerden açık ara en iyisi. 24 bit/192kHz ve 30Hz - 20kHz desteği bu fiyata zor bulunur. Mute tuşu, kazanç ayarı ve jak girişi mevcut. Fifine A2'den daha iyi bir mikrofon. Birazcık ses ayarlamasıyla da A6V'yi yakalayabilir.

Ekran görüntüsü 2025-10-04 005733.webp

Akakçe:
https://www.akakce.com/profesyonel-...-rgb-yayinci-mikrofonu-fiyati,1043307644.html
Epey:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ürün bozulursa destek sıfır haberiniz olsun. Adamlar kale alıp dönme bile dönmüyor.

fifine a2 alternatif çıkmış :) ben yinede fifine a2 seçerdim.

Corsair HS 80'in kendi mikrofonu mu bu mu?
HS80'in mikrofonunun ses profili birazcık daha iyi olsa da teknik açıdan geride; tiz sesler başarısız, dış gürültüyü daha çok alıyor ve biraz dip ses sorunu var. Gündelik kullanımda yeterli gelir yine de.

Havit gk63 pro hakkında ne düşünüyorsunuz fiyattan bağımsız özellikleri olarak?

Cloud 3 wireless kulaklığın mikrofonunu kullanıyorum. Arada çok fark var mıdır?

Havit gk63 pro hakkında ne düşünüyorsunuz fiyattan bağımsız özellikleri olarak?
Doğru düzgün ses testi bulunmadığı ve listelenen özelliklerin eksikliğinden ötürü sağlıklı yorum yapabilmek pek mümkün değil. Havit'in sitesinde kapsül türü bile yazmıyor gördüğüm kadarıyla. Dolayısıyla diğer seçeneklere yönelmek daha iyi olacaktır.

Cloud 3 wireless kulaklığın mikrofonunu kullanıyorum. Arada çok fark var mıdır?
Çok bariz olmasa da biraz fark var.

A2 den iyi değildir. Çinli halini kullanıyorum bu fiyatı hakeder ama arka plan sesini çok kesmiyor sesi temiz veriyor.

Doğru düzgün ses testi bulunmadığı ve listelenen özelliklerin eksikliğinden ötürü sağlıklı yorum yapabilmek pek mümkün değil. Havit'in sitesinde kapsül türü bile yazmıyor gördüğüm kadarıyla. Dolayısıyla diğer seçeneklere yönelmek daha iyi olacaktır.

Çok bariz olmasa da biraz fark var.
Evet ben de baya baktım ama bir şey bulamadım. En son alıp parçalarına ayırcam içinde ne var diye

Geri