6 Aylık Bir Sorun Sonsuz Denemeler Çözülmeyen sorunlar

Vay be bu sistem toplamda 700watt çekiyor mu ki?
Kabaca 300watt ekran kartına gitti
170 watt işlemciye gitti
anakart + m2 ssd 50 watt diyelim.
Kasa Fanları komple 100 watt diyelim
cpu cooler 30 watt diyelim, svıysa 80 watt

Güç kaynağı Sınırda kalıyor zannimce.
Tam bileşenlerin marka modeli olursa arkadaşlarda hesaplar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biostan Xpm veya Oc profilleriyle oynadıysan resetle standart kullan.
Hayır işlemci 100W görmüyor bile. Oyunlarda hepi topu 60-70w anca çeker.

6 aydır yaşadığı sorunun çözümünü geç sebebini bulamayan birisi daha, geçmiş olsun şimdiden. Çok büyük ner bir hata olduğu için en azından sebebini bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum

6 aydır yaşadığı sorunun çözümünü geç sebebini bulamayan birisi daha, geçmiş olsun şimdiden. Çok büyük ner bir hata olduğu için en azından sebebini bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum
Hocam bi ihtimal ekran karti wram sorunu olabilir

Malesef ki oyunlardan bilgisayardan soğudum

Denerim Tabi ki ama ben bu sistem 1.5 yıl önce topladım , 1 Yıldır herhangi bir sıkıntım yoktu 6 aydır başladı bence psudan değil gibi.
Hocam bahsettiğiniz sorunu ben de yaşadım bir zamanlar sorun donanımsalsa ramden olabilir ben bütün ram testlerini yaptım hepsinden kusursuz geçti ama ramleri değiştirince sorun düzelmişti. Bir de şu şekilde tekrarladı windows arızalıydı. Hep dışarıdan oynanmış windows indiriyordum o yüzden sistem hata veriyordu. Microsoftun kendi sitesinden w11 kurdum usbye ve sağlamlisans üzerinden lisans aldım yıl geçti sorunsuz kullanıyorum makinayı. Microsoftun sitesinden indirdiğiniz cracksiz oynamasız w11 ile temiz kurulum deneyin mümkünse her zaman kurduğunuz diske kurulum yapmak yerine farklı bi diske kurun windowsu ve o şekilde çalıştırın. Yine çözülmezse büyük ihtimalle ramler arızalıdır veya anakart arızalıdır.

Hocam bahsettiğiniz sorunu ben de yaşadım bir zamanlar sorun donanımsalsa ramden olabilir ben bütün ram testlerini yaptım hepsinden kusursuz geçti ama ramleri değiştirince sorun düzelmişti. Bir de şu şekilde tekrarladı windows arızalıydı. Hep dışarıdan oynanmış windows indiriyordum o yüzden sistem hata veriyordu. Microsoftun kendi sitesinden w11 kurdum usbye ve sağlamlisans üzerinden lisans aldım yıl geçti sorunsuz kullanıyorum makinayı. Microsoftun sitesinden indirdiğiniz cracksiz oynamasız w11 ile temiz kurulum deneyin mümkünse her zaman kurduğunuz diske kurulum yapmak yerine farklı bi diske kurun windowsu ve o şekilde çalıştırın. Yine çözülmezse büyük ihtimalle ramler arızalıdır veya anakart arızalıdır.
Üste bir tane fotoğraf linki bıraktım bakabilir misin ?
Ramleri teste soktuğumda 664 tane hata verdi ki hala devam ediyor test. Sence yeni ram almalı mıyım yoksa bir çözümü var mıdır ?

Evet sorun Ramler geçmiş olsun.
Malesef sorun ramlerden değil , dün yeni ram aldım ve denedim aynı sorunu yapmaya başladı rami taktıktan 2 saat sonra fakat tek slot ram takayım öyle deneyeyim dedim herhangi bir oyundan atma bilgisayar kapatma gibi bir şey olmadı acaba sorun anakartta olabilir mi ?

Malesef sorun ramlerden değil , dün yeni ram aldım ve denedim aynı sorunu yapmaya başladı rami taktıktan 2 saat sonra fakat tek slot ram takayım öyle deneyeyim dedim herhangi bir oyundan atma bilgisayar kapatma gibi bir şey olmadı acaba sorun anakartta olabilir mi ?
O zaman soketleri ve bellekleri tek tek memtest ile deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,085
Üyeler
183,058
Son üye
Thups
Geri