Bu paraya 8gb alınmaz dostummac için bu arada 8gb ram yeterli
video edit için kullanıyorum Apple MacBook Air M2 kullanıyorum
20 30 gb videoları kasmadan işi götürüyor.
Garanti ne işe yarıyor diye sor değişim tamir yok diyorlar iade hakkınız var diyorlar
Aynen öyle.hocam Amazon depo 2.elde değişim yok dediler tamirde yok sadece iade var 1 yıl içindeTamir ederiz demiyor bozulursa iade alırız anlamında
Yanlış kişiye cevap vermişim hocam,bir arkadaş daha yazmıştı onu alıntılayacaktım.dediğiniz gibi v3 proda hyperpolling var.Dongle var zaten fotoğraflarda hyperpolling dongle ile geliyor sadece viper v3 pro
parası için demedimBu paraya 8gb alınmaz dostum
Garantiyi nereden gördünüz ?Arkadaşlar aldığım AirPods 4 anc elime ulaştı.Alırken durumu çok iyi yazıyordu.Kutusunda hasar dahi yoktu diyebilirim.Kontrol ettim bütün özellikleri sıkıntısız şekilde çalışıyor.Alan kişi büyük ihtimal kulağına uymadı diye iade etti çünkü şarjı bile fule yakındı.Garantisine gelince 11 Eylül 2027 ye kadar devam ediyor gözüküyor.Bu da demek oluyor ki alan kişi maks 20 gün kullanmış.Umarım herkesin eline böyle temiz ürünler ulaşır.
bilen var mı ?Cloud 3 almıştım garantisinin ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim arkadaşlar
Hocam airpodsu bağladıktan sonra ayarlardan girin aşağı doğru kaydırın en alt kısımda yazıyorGarantiyi nereden gördünüz ?
O değil de lamba çok iyi duruyo nasıl çalışıyo bu anlatır mısınızhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09HY158PK?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image&th=1
amazondan şuana kadar aldığım tek ürün![]()
led var içerisinde daha başka bir odamızda kullanıyoruzO değil de lamba çok iyi duruyo nasıl çalışıyo bu anlatır mısınız![]()
hayırlı olsun ne kadara geldiArkadaşlar aldığım AirPods 4 anc elime ulaştı.Alırken durumu çok iyi yazıyordu.Kutusunda hasar dahi yoktu diyebilirim.Kontrol ettim bütün özellikleri sıkıntısız şekilde çalışıyor.Alan kişi büyük ihtimal kulağına uymadı diye iade etti çünkü şarjı bile fule yakındı.Garantisine gelince 11 Eylül 2027 ye kadar devam ediyor gözüküyor.Bu da demek oluyor ki alan kişi maks 20 gün kullanmış.Umarım herkesin eline böyle temiz ürünler ulaşır.