🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde Kampanyası (Sağlık Edebiyatı Yapacaklar Gelmesin)

Kışın zaten kilo almak çok kolay almayayım

doritos extreme yokmuş bulunduğum yerde ya tüh 22 liraya gelecekti ne güzel

4 pahalı 4 ucuz aldım. Ucuz 4 cipsi bedava yaptı.

Son düzenleme:
bu ara satılmıyor ya boykot yapıyor çoğu insan bimde felende inidirim vardı

Arkadaşlar almayın bunları yeniden paketleyip satıyolar tarihi geçmiş ürünleri almayın etmeyin ben alacam siz almayın boşverin bunlar hep bozuk zaten

Hocam sepete ekliyorum ama indirim yapmıyor nasıl düzeltebilirim?

valla film izlerken çatır çutur yerim 4 tane pringles çakması olan zamazingodan aldım

4 pahalı 4 ucuz aldım. Ucuz 4 cipsi bedava yaptı.
Çakallar ucuz olanı çıkartıyo her üründen yapmıyolar 70 tl lik cips den 4 tane / 40 tl lik cipsden 4 tane al normalde burası 220 tl olacak iken adamlar ucuz olanın hepsini bedava yapmışlar pahalı olanlarıda full kakalıyolar yani 280 tl ye geliyor

Çakallar ucuz olanı çıkartıyo her üründen yapmıyolar 70 tl lik cips den 4 tane / 40 tl lik cipsden 4 tane al normalde burası 220 tl olacak iken adamlar ucuz olanın hepsini bedava yapmışlar pahalı olanlarıda full kakalıyolar yani 280 tl ye geliyor
Çakallık değil ki bu.Farklı fiyattaki ürünlerde böyle yapılıyor zaten hep.Yoksa adi %50 indirim olurdu zaten.Pahalı olanı sana beleşe vereceği yok tabii ki ucuzu verecek.
En mantıklısı 4 tane aynı ürünü almak.Doritos mega alıyosun tanesi 32ye geliyor

bu cipsler dünyanın en sağlıksız seyleri coluk cocuga sakın vermeyin gecen bizim burada market devir yapıyordu adam 10 10 dağıttı herkese almadım. ayda yılda bir yenir ama böyle alıp depolamayın.

Ne saçma kampanya la 2 tane ödeyecem diye aynı cipsten 4 tane alıp nereye koyayım. 2 Çeşit alsan 8 paket.

Geri