rsametsezer
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Hocam secure boot aktif etmiştim valorant oynamak içinSSD'nin hasar almış olma ihtimali çok yüksek. Başka bir SSD ile temiz kurulum yapın düzelecektir.
Güncelleme: Tekrar açılışta düzeldiğini yazmışsınız, yeni dikkat ettim. BIOS'a girin, Fast boot aktif ise kapatın. (Tekrar açılışı deneyin, eğer sorun çözülürse bu şekilde kullanmaya devam edin. Çözülmezse eski haline getirin tekrar)
Ama çıkmadan önce; yine Boot menüsünde Boot Option#1'de ve Boot Priority'de Windows Boot Manager olduğuna emin olun.
Evet boot konusunda bir sorun olduğunu düşünüyordum bende.Hocam secure boot aktif etmiştim valorant oynamak için
Aynı hatayu tekrar aldım eski haline nasıl çevircem korkuyorum ayarla oynamayaEvet boot konusunda bir sorun olduğunu düşünüyordum bende.
Bios pilini çıkarıp tekrar taksam eski haline gelir mi bios sıfırlanıyor mu veya bir şey olur mu çıkarmak yeni sistem aldıgım için tedirgin oluyorumEvet boot konusunda bir sorun olduğunu düşünüyordum bende.
BIOS piline gerek yok sıfırlamak için. BIOS'a girin, "Exit" sekmesinde Restore Defaults seçeneği bulunur.Aynı hatayu tekrar aldım eski haline nasıl çevircem korkuyorum ayarla oynamaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bios pilini çıkarıp tekrar taksam eski haline gelir mi bios sıfırlanıyor mu veya bir şey olur mu çıkarmak yeni sistem aldıgım için tedirgin oluyorum
Biostan olabilirbilgisayar bu ekranda kalıyor ardından tuşa basılı tutup kapatıyorum tekrar açıldıgında düzelitoe sebebi nedir
Hocam ben bios pilini sökmüştüm o şkeilde sıfırladım bi sıkıntı olmamıştı şimdi de sizin dediginiz şekilde tapmaya baktım ama dediginiz şekilde bi yazı çıkmadı anakartım amd asus prime a620 mkBIOS piline gerek yok sıfırlamak için. BIOS'a girin, "Exit" sekmesinde Restore Defaults seçeneği bulunur.
Seçip onaylayın kaydedin ve çıkış yapın BIOS resetlenmiş olacak.
bu sorunu bende yaşıyordum ssd boot yapamıyor ve biosa atıyor yada bu ekran kalıyor 2 bilgisayarcıya götürdüm ve ikiside ssd arızası dedi 1 kere 500 tl verip yaptırdım fakat sonradan düşündüm ki kablosunu değiştirdim ve düzeldi bence denemelisin ama psu dan tüm elektriği kapat kabloyu değiştir tekrardan aç.bilgisayar bu ekranda kalıyor ardından tuşa basılı tutup kapatıyorum tekrar açıldıgında düzelitoe sebebi nedir
Ssd m2 ssdKanka sistem 0 2 3 ay oldu kendim oynamak istemiyorum
Pili söktüyseniz zaten bios sıfırlanmıştır bir daha sıfırlamanıza gerek yok. Sorun tekrar mı ediyor şuan?Hocam ben bios pilini sökmüştüm o şkeilde sıfırladım bi sıkıntı olmamıştı şimdi de sizin dediginiz şekilde tapmaya baktım ama dediginiz şekilde bi yazı çıkmadı anakartım amd asus prime a620 mk
Pili söktüyseniz zaten bios sıfırlanmıştır bir daha sıfırlamanıza gerek yok. Sorun tekrar mı ediyor şuan?
Sizinki farklı bi problem gibi ben pc yi kapatıp açtığımda aoeun çözülüyor biraz daha tekrar ederse incehesap garantiye göndercemhocam size kolaylık diliyorum. Benzer bir sorunu yaşıyordum 6 ay çözemedim anakartı garantiye gönderdim sonuç çıkmadı anakart değiştirdim henüz çözülüp çözülmediğini test edemedim. Aradaki fark bende asus logosu dahi gelmeden tamamen simsiyah kalıyordu.
Merhabalar, önceki konularıma bakacak olan olursa eğer baştan uyarayım saniyelik güç alıp kesiyor konusundaki pc ile şuan aynı pc değildir.
Bilgisayar son 2 gündür falan ilk çalıştırmada açmıyor (fanlar vs. dönüyor pc çalışıyor ekran gelmiyor) güç tuşuna uzun basıp kapatıyorum ve tekrar açınca görüntü vs sıkıntısız bir şekilde geliyor bunun sebebi ne olabilir?
- Wilot
- Cevaplar: 96
- Forum: PC Teknik Sorunlar