Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,601
Bende bir daha bir şansımı deneyeyim ya belki verirler%10-20 verirler bence
Bende bir daha bir şansımı deneyeyim ya belki verirler%10-20 verirler bence
benim telefonda görüştüğüm müşteri hizmetleri yok dedi chate bağlandım sağolsun anlayan biri yardımcı olduBende bir daha bir şansımı deneyeyim ya belki verirler
Bir bakayım ölü pixel felanda var derim şansımı deneyeyimbenim telefonda görüştüğüm müşteri hizmetleri yok dedi chate bağlandım sağolsun anlayan biri yardımcı oldu
hani telegram link atsana özeldentelegramdan gördüm sayfada yoktu evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
net alınırdı
İkinci elden aldıysan pek mantıklı değil gibi hocam.BenQ Mobiuz EX240, 23.8" IPS Panel, Full HD (1920 x 1080), 1ms MPRT, 165Hz, HDR10, FreeSync Premium, Flicker-Free, Low Blue Light, Anti-Glare, Black eQualizer, Dahili Hoparlör, Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
BenQ Mobiuz EX240, 23.8" IPS Panel, Full HD (1920 x 1080), 1ms MPRT, 165Hz, HDR10, FreeSync Premium, Flicker-Free, Low Blue Light, Anti-Glare, Black eQualizer, Dahili Hoparlör, Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
arkadaşkar bu monitörden aldım tanesi 4559 liraya geldi. sizce mantıklı mı
Evet amazon depodan aldım. Durum yeni gibi diyordu.İkinci elden aldıysan pek mantıklı değil gibi hocam.
Valla hocam öncelikle şöyle söyleyeyim 4-5 bin bandına ufak kusurlu 2K 27" IPS monitörler aldık biz. Ama kusurlu olduğu için bununla kıyaslamıyorum, 4- 5bin bandında zaten 27" FHD IPS 144-165-180Hz monitörler bulunabiliyor bu yüzden biraz mantıksız dedim ve aldığınız monitör açıkçası bayağı bir kalın duruyor. BenQ nun bir çok monitörü bu şekilde kalın yapılıyor. Ha yine kötü değil dahili hoparlörü falan varmış benim dediğim 27" lerde dahili hoparlör falan olmuyor. Ha kullanırsınız kullanmazsınız ona göre karar verebilirsiniz ama ben fikren belirttim. 30 gün iade hakkınız var bu süreçte daha iyisini araştırabilirsiniz bence.Evet amazon depodan aldım. Durum yeni gibi diyordu.
İps panel xe240 için fiyat araştırması yaptım ürün yok piyasada ancak "N" modeli olan xe240N modeli var VA panel 0ı 4800 falan hepsiburada da.
Ama bu ips panel. 24 inç olmazsa olmazım oldugu için almıştım pişman oldum şimdi değmiyorsa.
Bir tane X870 vardı gitti mi o?Hala yok di mi gençler beyaz am5 anakart![]()
Yok hocam ya bana tam beyaz lazımBir tane X870 vardı gitti mi o?
Edit: Gitmiş sanırım bulamadım
MSI PRO X870-P WIFI AM5 DDR5 8200MHZ(OC) 3x M.2 USB4 HDMI 5G LAN WIFI 7 RGB ATX
Bahsettiğim anakart buydu tam beyaz olmasa da beyaz sistemde kesinlikle sırıtmaz diye bunu önerecektim de yemiş biri stoğunu![]()