🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Aslında bu konuylan alakalı basit bir yazılım yapsam fena olmaz gibi. Arayüzden bir tuşa kısayol atıyacaksın kullanmadığın vakitlerde direkt o tuşa basıp ekran koruyucu tarzı böyle oled yanığını ihtimalini en aza indirgeyecek görüntüler döndürecek ekranda mis gibi olmaz mı?
mantıklı ama zaten asus ve samsungta bir süre sonra ekran boştayken ekranı baya karartıyor onu biraz çözmüşler gibi. Bence çözülmesi gereken panel ömrü panellerin ömrü çok çabuk gidiyor

23k civarı
Teşhir ne kadar sorun olur bilmiyorum ama bazı vatan mağazalarında 19K

mantıklı ama zaten asus ve samsungta bir süre sonra ekran boştayken ekranı baya karartıyor onu biraz çözmüşler gibi. Bence çözülmesi gereken panel ömrü panellerin ömrü çok çabuk gidiyor
Ya şu telefonlarımızda amoled ekranlar kullanılıyor o da bir nevi oled ekran ve ben ne kendimde ne çevremde telefonda panel yanığı vs. görmedim. Ha dersin ki kullanmayınca zaten telefonu kitliyorsun ekran kapalı oluyor falan. Uzun saatler kullanınca da hiçbir belirtisi falan olmuyordu. Her şeyi yapıyor adamlar şu oled teknolojisini IPS vs. gibi sağlam uzun ömürlü yapmayı beceremiyor anca yazılımla paneli koruma ekliyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kameradan parlaklığı düşürüp çektiydim buraya attığım fotoğrafı.
Alıntıyı görüntüle
Bir de şöyle garip garip şeyler yaşadım monitörde :D
Yeni kablo almıştım KabelDirekt in 1.4 DP kablosu onu taktıydım ilk başta görüntü vermedi falan sonra dedim herhalde kablo bozuk falan bunu kullanarak bir de ışık sızmasını kullanarak ne yapabiliriz sence :D
@thepublicman buna ne diyorsun görmedin sanırım :D

Ya şu telefonlarımızda amoled ekranlar kullanılıyor o da bir nevi oled ekran ve ben ne kendimde ne çevremde telefonda panel yanığı vs. görmedim. Ha dersin ki kullanmayınca zaten telefonu kitliyorsun ekran kapalı oluyor falan. Uzun saatler kullanınca da hiçbir belirtisi falan olmuyordu. Her şeyi yapıyor adamlar şu oled teknolojisini IPS vs. gibi sağlam uzun ömürlü yapmayı beceremiyor anca yazılımla paneli koruma ekliyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@thepublicman buna ne diyorsun görmedin sanırım :D
tamamen müşteri hizmetlerinin insiyatifine bağlı ben asus ıps için %20 ücret iadesi aldım ama panel harbi bozuk gibi

tamamen müşteri hizmetlerinin insiyatifine bağlı ben asus ıps için %20 ücret iadesi aldım ama panel harbi bozuk gibi
Valla garantiden her türlü yaptırılır gibi ya. Yarın ben yine de şansımı bir deneyeyim. Belki biraz daha ücret iadesi alırım. Birkaç aya da teknik servisten falan panel değişimi için felan halletirmeye çalışırım. MSI sağolsun Türkiye de kendi ilgilenmiyor taşeron bir firmaya vermişler, MSI kasamın aldığımdan beri bozuk olan ARGB kontrol modülü daha bugün geldi :D

Ekran görüntüsü 2025-10-05 004544.webp

Bak bu da parlaklığı düşürmeden çektiğim fotoğraf. Panel ışıl ışıl maaşallah :D

Yarına birkaç fotoğraf ayarlıyım, direk sohbet kısmına fotoğraf atılabiliyor mu yoksa mail olarak mı iletmek lazım?
özel bir link iletti bana linke görselleri yükledim. Video isterlerse bir mail iletiyorlar o maile upload edip gönderiyorsun

Geri