Easysmx X05 Pro – İlk İzlenim

Hocam easysmx eğer last mile WWE ile yolluyorsa yarın sabahtan veya şimdi direkt x05 pro sipariş geçeceğim gibi ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GP 100 nerden aldınız fena durmuyor aslında o da.
4px > WWE > Aras bu şekilde geldi bana. Kupon kullanmayı unutmayın 4-5 dolar düşüyor. Taleplerinizi de mail atın cevap vermezler ama yaparlar. Özellikle sipariş verdikten sonra TC istiyorlar o zaman talebinizi yazın gümrükte sıkıntı çıkmasın. GP100'ü AliExpress'ten aldım vergi dahil. Fiyat şuan artmış olabilir.

4px > WWE > Aras bu şekilde geldi bana. Kupon kullanmayı unutmayın 4-5 dolar düşüyor. Taleplerinizi de mail atın cevap vermezler ama yaparlar. Özellikle sipariş verdikten sonra TC istiyorlar o zaman talebinizi yazın gümrükte sıkıntı çıkmasın. GP100'ü AliExpress'ten aldım vergi dahil. Fiyat şuan artmış olabilir.
Tc yazmadan mı sipariş vermem lazım benden tc istemeleri için ?

Birde sitelerinde preorder diyor ama kargolama süreleri nedir

Tc yazmadan mı sipariş vermem lazım benden tc istemeleri için ?

Birde sitelerinde preorder diyor ama kargolama süreleri nedir
Evet, TC yazmayın, ben öyle yaptım sonra TC istediler TC ile birlikte yazdım talebimi görsünler diye. Bende de ön sipariş yazıyordu ama birkaç güne kargoya verdiler.

Evet, TC yazmayın, ben öyle yaptım sonra TC istediler TC ile birlikte yazdım talebimi görsünler diye. Bende de ön sipariş yazıyordu ama birkaç güne kargoya verdiler.
Garanti olması açısından önden de mail atayım mi hocam

Garanti olması açısından önden de mail atayım mi hocam
Evet atın.

Buradan sipariş vereceklere yazıyorum. Gümrük konusu riskli olup sorumluluk size aittir. Ürüne 4–5 dolarlık kupon uygulandığında fiyat, gümrük sınırının altına düşüyor; kargo ücreti ise ayrıca ödeniyor. Ancak ürünün liste fiyatı yazılırsa sorun çıkabilir. Diğer talepleriniz için satıcıya mail atabilirsiniz. Benim talebim bu şekilde kabul edildi ve ürünü uygun fiyata getirdim; sizin de aynı şekilde olacağını garanti edemem.

Son düzenleme:
Bir çok model arasında kaldım Fifa ve NBA oynayacağım ağırlıklı olarak, aklımda 8bitdo gulikit gibi bir çok markanın modeli var ama en çok bu içime sindi gibi sizin tekrardan fikrinizi almak isterim hepsine sahip olan birisi olarak.

hocam burda attığınız örnek ürünlerin yer aldığı site nasıl, gümrük sorunu yaşatır mı? 8 bit do ürünlerin fiyatları iyi duruyor, aknes'ten bahsediyorum. 8bitdo ultimate 2 tasarım olarak çok hoşuma gidiyor, internette genelde 2C için incelemeler mevcut

Evet atın.

Buradan sipariş vereceklere yazıyorum. Gümrük konusu riskli olup sorumluluk size aittir. Ürüne 4–5 dolarlık kupon uygulandığında fiyat, gümrük sınırının altına düşüyor; kargo ücreti ise ayrıca ödeniyor. Ancak ürünün liste fiyatı yazılırsa sorun çıkabilir. Diğer talepleriniz için satıcıya mail atabilirsiniz. Benim talebim bu şekilde kabul edildi ve ürünü uygun fiyata getirdim; sizin de aynı şekilde olacağını garanti edemem.
Hocam ürünü ali expresste 1640 tl ye ilk siparişe özle indirim ile alabiliyorum. Orijinal fiyatı 2733 tl. Gümrük olayları nasıl olur vergilendirme nasıl olur bir bilginiz var mıdır acaba? Satıcı ile iletişime geçip fiyat olarak ödediğim miktarı yazmasını isteyebilir miyim? Gümrük sınırı tam olarak kaç dolardır?

Hocam ürünü ali expresste 1640 tl ye ilk siparişe özle indirim ile alabiliyorum. Orijinal fiyatı 2733 tl. Gümrük olayları nasıl olur vergilendirme nasıl olur bir bilginiz var mıdır acaba? Satıcı ile iletişime geçip fiyat olarak ödediğim miktarı yazmasını isteyebilir miyim? Gümrük sınırı tam olarak kaç dolardır?
Aliexpress'de böyle bir şey mümkün değil vergiyi ödüyorsunuz zaten alırken.

X05 Pro'yu aliexpress'de bulamadım almaya çalıştığınız model düz olan X05 olabilir mi ?

X05 Pro'yu aliexpress'de bulamadım almaya çalıştığınız model düz olan X05 olabilir mi ?
https://tr.aliexpress.com/item/1005009834132291.html?gatewayAdapt=glo2tur linki bu hocam

şimdi farkettim hocam türkiyeye gönderim yokmuş. Üzdü hocam.

Evet atın.

siz ürünü nereden aldınız acaba hocam?

Geri