Easysmx X05 Pro – İlk İzlenim

TC yi tam olarak neden veriyoruz hocam. Sırf tc verme olayı yüzünden babam olmaz dedi de babamı ikna etmek için öğrenmeye çalışıyorum. Babama yapabileceğim güzel bir açıklama için yardım ederseniz çok güzel olur hocam.
Gümrükten geçerken sizin adınıza işlem yapılabilmesi için gerekli. Gümrükten geçen tüm ürünler kişi adına geçtiğinden TC numaranız gerekli oluyor. Eğer tc vermezseniz geçiremezler

easysmx'in kendisine kendileri zaten mail atarlar cevap olarak yazarsınız.
hocam malesef babamın içine sinmedi bu iş. Gamepad alırken dövüş oyunları için iyi olması benim için çok mühim. TR de hangi modeller mantıklı olur sizce? bütçem 3500 ama daha üstü de olur artık. 5-6 bine kadar çıkarım çok iyi dediğiniz olursa d-pad için. tr de x05 pro dan daha ya da denk d-pade sahip model var mıdır acaba?

hocam malesef babamın içine sinmedi bu iş. Gamepad alırken dövüş oyunları için iyi olması benim için çok mühim. TR de hangi modeller mantıklı olur sizce? bütçem 3500 ama daha üstü de olur artık. 5-6 bine kadar çıkarım çok iyi dediğiniz olursa d-pad için. tr de x05 pro dan daha ya da denk d-pade sahip model var mıdır acaba?
Dövüş oyunları için genelde gamepad yerine şu tarz ürünler alıyorlar. Komboları bunda daha iyi yapıyorlar. Bu ürünler konusunda bir bilgim yok.

Ama bütçeniz o civardaysa Amazon üzerinden GameSir Cyclone 2 alınabilir. TMR stick, mekanik tuşlar falan. Bende EasySMX D10 var mesela o da benzer özelliklerde, dpad tarafı daha iyi eğer 2D oyunlar oynuyorsanız o da düşünülebilir.

Bu arada Connectgame buraları okuyorsa, lütfen şu ürünlerin fiyatlarını daha uyguna çekin veya indirim falanı sık yapın. Amazon vb. de yer almanız gerekiyor mesela. Daha fazla güven vermeniz gerekiyor. Amazon olduğundan iade kısmında da iyi olmanız gerekiyor. Açıkcası EasySMX ürünleri kötü değil, iade çok görmezsiniz ve bence yerelde bu kadar pasif kalmanız, firmanın sizinle iş birliği için de iyi olmayacaktır. Gördüğüm en yerinde sayan bavulcu sitesiniz. Tabii müzik ürünlerine bel bağlıyor da olabilirsiniz, böyle bir gayeniz varsa tamamen gaming ekipman işini salın hem sizin hem müşteri hem marka açısından daha iyisi olur.

Dövüş oyunları için genelde gamepad yerine şu tarz ürünler alıyorlar. Komboları bunda daha iyi yapıyorlar. Bu ürünler konusunda bir bilgim yok.

Ama bütçeniz o civardaysa Amazon üzerinden GameSir Cyclone 2 alınabilir. TMR stick, mekanik tuşlar falan. Bende EasySMX D10 var mesela o da benzer özelliklerde, dpad tarafı daha iyi eğer 2D oyunlar oynuyorsanız o da düşünülebilir.

Bu arada Connectgame buraları okuyorsa, lütfen şu ürünlerin fiyatlarını daha uyguna çekin veya indirim falanı sık yapın. Amazon vb. de yer almanız gerekiyor mesela. Daha fazla güven vermeniz gerekiyor. Amazon olduğundan iade kısmında da iyi olmanız gerekiyor. Açıkcası EasySMX ürünleri kötü değil, iade çok görmezsiniz ve bence yerelde bu kadar pasif kalmanız, firmanın sizinle iş birliği için de iyi olmayacaktır. Gördüğüm en yerinde sayan bavulcu sitesiniz. Tabii müzik ürünlerine bel bağlıyor da olabilirsiniz, böyle bir gayeniz varsa tamamen gaming ekipman işini salın hem sizin hem müşteri hem marka açısından daha iyisi olur.
hocam alırken hikayeli oyunlarda da işimi gören bir şey lazım. Mukan hocam nova 2 lite önerdi. d-padi çinli bir e-sporcu tarafından rasarlanmış

hocam alırken hikayeli oyunlarda da işimi gören bir şey lazım. Mukan hocam nova 2 lite önerdi. d-padi çinli bir e-sporcu tarafından rasarlanmış
Düzgün bir arcade stick 7 bin TL'den başlıyor ve alışması bayağı zaman alıyor. Asıl iyi olanlar 10 bin TL'yi geçiyor. Ucuz arcade stick alınmaz öyle eğlencesine alıyorsanız o başka. Siz giriş için nova 2 Lite alırsınız zamanla yükseltirsiniz. Easysmx'in en üst seviye kontrolcüleri x20 ve D10 Türkiye fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Benim bunlara vereceğim maks fiyat 2,5 olur. D10'un farklı bir marka adı altında satılan versiyonunu kullandım fena bir ürün değil fakat TR'den alsam verdiğim paraya üzülürdüm. Easysmx x05pro hariç şuan ki alternatiflere bakınca easysmx'den almaya değer bir kontrolcü yok. Fiyatı çok ucuz olursa indirim olursa olabilir. Cyclone 2 d-pad'i dövüş oyunları için uygun değil. 3. Versiyonda değiştirmeleri lazım ama tgs'de gösterilen ürünün aynı gözüküyor. Yeni Nova modeli de gösterilmiş o belki fark yaratır çünkü dpad Nova 2 Lite ile aynı.

Kutu İçeriği ve İlk İzlenim

Kutu içeriğinde gamepad, 2.4Ghz alıcı, şarj kablosu ve kullanım kılavuzu bulunuyor. Şarj kablosu düz siyah ve örgü kaplaması yok. Ürüne ilk baktığımda sade ama sağlam bir his veriyor.

Tasarım ve Malzeme Kalitesi

Siyah modeli aldım. Genel olarak elde tutuş hissi güzel ve sağlam. Avuç içine denk gelen kısım kauçuk kaplama sayesinde daha kaliteli bir his veriyor. Fakat joystick başlıkları çok kaliteli değil; bu da uygun fiyatlı bir model için normal.

Ergonomi ve Tutma Hissi

Ergonomik olarak oldukça iyi. Ağırlığı benzer fiyat aralığındaki modellere göre biraz daha fazla; içi dolu bir his veriyor. Ön kısımdaki ekstra iki buton benim için pek ergonomik değil, ancak diğer tuşlar rahat ulaşılabilir.

Butonlar ve Tetikler

Aksiyon tuşları membran hissiyatına sahip. Tetikler çok hassas, en hafif dokunuşta bile algılıyor. Yön tuşları mükemmel; dövüş oyunlarında zorlandığım komboları sorunsuz yapabiliyorum. Basım hissi ve kullanım rahatlığı açısından çok iyi. Diğer tuşlar da yeterince kaliteli.

Joystick Performansı

Kayda değer bir ölü bölge yok; varsa da uç kısımlarda. Hafif dokunuşları algılıyor ve yumuşak hissettiriyor. Sürtünme hissi az, bu nedenle uzun vadede aşınma sorunu görünmüyor. Tam daire çiziyor ve merkezde sabit duruyor, kayma yok.

Bağlantı ve Uyumluluk

PC’de hem kablosuz alıcıyla hem Bluetooth ile denedim, ayrıca Switch, ios ve Android desteği var. Bağlantıda gecikme yaşamadım, gayet stabil çalışıyor.

Titreşim ve Ek Özellikler

Dört adet titreşim motoru bulunuyor, ikisi tetiklerde yer alıyor ve destekli oyunlarda çalışıyor. Titreşimler yeterli seviyede; çok güçlü değil. Yazılım desteği yok ama RGB aydınlatma gayet iyi. Ekstra tuşlar kolu takar takmaz L3/R3 şeklinde ayarlanmış. Turbo özelliğini denemedim.

Batarya ve Şarj Süresi

Şarj için uzun süre kullanmam gerekiyor; tam performansını görmek için biraz zaman geçmesi lazım.

Artılar ve Eksiler

Artılar:

D-pad mükemmel, şimdiye kadar kullandığım en iyisi.

Tetik titreşimi var ve tetik kilidi işlevsel.

Tuşlar sessiz, gece kullanımda rahatsız etmiyor.

RGB LED aydınlatma güzel.

Kasası sağlam hissiyat veriyor.

Hall Effect tetik ve joystickler.

Kauçuk tutamaçlar iyi ve tutuşu artırıyor.

Tepki süresi iyi.

Fiyat aralığında rakiplerine göre çok başarılı.

Eksiler:

Ön kısımdaki ekstra butonlar alt kısma taşınabilirdi, daha ergonomik olurdu.

Joystick mantarı çok kaliteli değil.

Yazılım desteği olsaydı tetik hassasiyetini ayarlayabilirdim.

Genel Değerlendirme

2000–2500 TL'ye kadar gamepadler arasında benim en memnun kaldığım ürün bu oldu. Ben ürünü 1500 TL’ye aldım ve bu fiyata göre çok iyi bir ürün. Gamesir Nova 2 Lite yanında çok ucuz hissettiriyor, 8BitDo Ultimate 2C de X05 Pro’nun altında kalıyor.
Hocam hâla kullanıyormusunuz? Alınır mı ve nereden alabilirim

Hocam hâla kullanıyormusunuz? Alınır mı ve nereden alabilirim
Nadiren kullanıyorum, pek fırsatım olmuyor. Kendi sitesinden satın alabilirsiniz; ayrıntılar için özel mesaj gönderebilirsiniz.

Alınır ama düzeltilmesi gereken birkaç sorun var. Öncelikle tetiklere birkaç kez kısa basınca, tamamen basılmış gibi algılıyor.

Ayrıca tetiklerde ölü bölge ayarı yapmak istiyorum ancak yazılım olmadığı için bunu yapamıyorum.

30–40 dolar arası güncel satışı olan gamepad’ler arasında en tercih edilesi model. Tabii, henüz Flydigi Direwolf 4 ve ZD Classic Legend siparişlerim gelmedi. Onlar geldikten sonra fikirlerim değişebilir.

Firmware güncellemesi gelmiş, güncelledim. Tetiklerdeki sorun tamamen kaybolmasa da, ortaya çıkması için özel çaba göstermeniz gerekiyor.

Hayırlı olsun. Bende düz x05 modeli var 1.5 senedir falan kullanıyorum bu adamların gamepad lerini çok beğeniyorum tuşlar inanılmaz yumuşak ve sessiz.

Hayırlı olsun. Bende düz x05 modeli var 1.5 senedir falan kullanıyorum bu adamların gamepad lerini çok beğeniyorum tuşlar inanılmaz yumuşak ve sessiz.
Sağolun hocam. EasySMX iyidir, sadece şu yazılım işini çözseler tam olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye
Lee Asperseas
Geri