Easysmx X05 Pro – İlk İzlenim

hocam beni aydınlatabilir misiniz acaba bunu nasıl kullanabilirim. Kargo sistemi gibi bir şey mi?
Sizin elinizde olan bir şey değil firma veriyor bu şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan sonra mail atacaksınız birde ürünün ücretini declare ettirmek için

Sizin elinizde olan bir şey değil firma veriyor bu şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan sonra mail atacaksınız birde ürünün ücretini declare ettirmek için
Mailde tam olarak neylerden bahsetmem lazım hocam. Kusura bakmayın bu işlerde yeniyim.

Mailde tam olarak neylerden bahsetmem lazım hocam. Kusura bakmayın bu işlerde yeniyim.
My Turkish id: ******
Could you please declare a lower value for the item when shipping? If possible, write it as a "gift" or in another way so it won’t get taxed at customs. Please do not write a value higher than 10 USD on the package. Thank you for your help.

Could you please declare a lower value for the item when shipping? If possible, write it as a "gift" or in another way so it won’t get taxed at customs. Please do not write a value higher than 10 USD on the package. Thank you for your help.
Çok saolun hocam adamsınız.

Ekler

• 1000103569.webp
    1000103569.webp
    863.5 KB · Hit: 16
hocam benden tc istenmeden önce hangi maile isteklerimi belitmeliyim acaba?

Gümrükten nasil gececek hocam urun tc vermezsen? yurt disindaki butun siparislerinde tc vermen lazim yoksa kargoya veremez adamlar
TC yi tam olarak neden veriyoruz hocam. Sırf tc verme olayı yüzünden babam olmaz dedi de babamı ikna etmek için öğrenmeye çalışıyorum. Babama yapabileceğim güzel bir açıklama için yardım ederseniz çok güzel olur hocam.

TC yi tam olarak neden veriyoruz hocam. Sırf tc verme olayı yüzünden babam olmaz dedi de babamı ikna etmek için öğrenmeye çalışıyorum. Babama yapabileceğim güzel bir açıklama için yardım ederseniz çok güzel olur hocam.
1759771268185.webp

Geri